Arıcılara Geyve’de eğitim

Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen eğitim semineri Geyve Öğretmenevinde yapıldı.



Editör Editör

YERLİ ARI IRKLARI VE BAL ÜRETİMİ

Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Yar. Doç Dr. Meral Kekeçoğlu ve Düzce Üniversitesi Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi öğretim üyesi Uzman Dr. Pınar Göç Rastgele tarafından verilen eğitim seminerinde, Yerli Arı Irkları ve Bal Üretim Ormanları ile Arı Ürünleri Tıp Eczacılık Kozmetik ve Endüstrideki Kullanım Alanları konularında bilgiler verildi. 150’ye yakın arı yetiştiricisinin katıldığı eğitim semineri ile ilgili olarak bilgiler veren Sakarya İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Ör, arıcılara yönelik eğitim seminerlerine önümüzdeki dönemlerde de devam edileceğini söyledi.

 

EĞİTİM İLÇELERDE DE VERİLECEK

Mustafa Ör, Sakarya’da arı yetiştiriciliğinin hızla geliştiğine de dikkat çekerek şunları söyledi: “İlçelerdeki eğitim seminerlimize Kocaali ilçemizden başladık. Geyve ilçemizdeki eğitim seminerinden sonra önümüzdeki günlerde diğer ilçelerimizde de arıcılık konusunda uzman akademisyenlerimiz tarafından eğitim seminerleri verilecek. Arıcılarımızın daha bilimsel ve teknik bir donanım ile üretim yapması için bu tür eğitim çalışmalarımız devam edecek”

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs