MHP'den Alifuatpaşa çıkartması

Geyve İlçesi Alifuatpaşa Beldesinde yapılacak olan “Belediye Meclisi Yenileme Seçimi” ile ilgili olarak, MHP Sakarya İl Teşkilatı 7 Milletvekili ile adeta siyasi çıkarma yaptı.
Editör Editör

MHP Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver, MKYK Üyeleri: Enver Toçoğlu- Kadir Boy- Zekeriye Gündoğdu, Genel Başkan Yardımcıları: Tunca Toskay- Münir Kutluata, İzmir Milletvekili Şenol Bal, Tekirdağ Milletvekili Kemal Nalcı, Aydın Milletvekili Recep Taner, Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Muğla Milletvekili Metin Ergün’den oluşan heyeti kalabalık bir partili gurubu karşıladı.
Genel Başkan yardımcısı Toskay, AA Muhabirinin “ Başbakan, Öcalan için ev hapsi çıkarılması konusunda olumlu konuşuyor, bu konuda ne diyorsunuz?” sorusuna şu cevabı verdi: “ Devlet görevlilerinin Öcalan ile görüşüldüğü aşikâr, İmralı adasına gidip gelmek çok zor oluyor demek ki, Başbakan evinin altındaki daireyi Öcalan’a kiraya versin her şey daha kolay olur.”
MHP Seçim Bürosunda kısa bir süre dinlenen heyet, Alifuatpaşa Beldesinde iş yeri ziyaretleri yaptı.
“Besen Kıraathanesi”nde vatandaşlar ile sohbet toplantısı yapıldı.
Münir Kutluata yaptığı konuşmasında özetle: “ Ufak bir beldede yapılacak seçime bakanlar geliyor. Ulaştırma Bakanı geliyor, Bölünmüş yolu biz yaptık diyor. MHP nin 2002 de parasını bulduğu, projesini yayınlattığı yoldur. Başlattığımız işleri kesmedikleri için teşekkür ederiz. Su sorununuzu ben çözeceğim deyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı bu sorunu yeni mi öğrendi. AKP nin oylarında düşüş yaşatın, ders almış olsunlar. Seçim zamanı konuşmak vatandaşın hak etmediği bir durumdur. Yolun sonuna gelmiş bir iktidar ile karşı karşıyayız.
Kadir Boy konuşmasında : “ Oy kullanırken geçmişi gözünüzün önünden geçirin, yaşadıklarınızı bir düşünün. Ürettikleriniz ile gelirlerinizi karşılaştırın. Seçimlerde MHP ye desteklerinizi istiyorum.” Dedi.
Tunca Toskay konuşmasında özetle: “ Alifuatpaşa seçimi yerel seçim olmaktan çıktı. Siz burada işaret fişeği atacaksınız. İstiklal Savaşında attığınız işaret fişeğini tekrar atmanızı istiyorum. O gün oynadığınız rolü tekrar oynayınız. Bu gidiş, gidiş değil. İktidar devam edemez. AKP sistem için ABD tarafından görevlendirilmiş bir partidir.” Dedi.
Kıraathane konuşmalarından sonra esnaf ziyaretleri devam etti.

Namık CİHAN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs