Elvanbey derneği'nden yemekli toplantı

Geyve İlçesinde yaptığı yardım ve destekler ile takdir toplayan “ Elvan Bey Yardımlaşma Derneği”, “Recep Ustanın Yeri”nde bir toplantı düzenledi.
Editör Editör

Toplantıya dernek yönetimi ve gönüllü üyeler katıldı.
Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kısa yaptığı hoş geldiniz konuşmasında özetle şunları söyledi: “ Bizleri kırmayıp davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederiz. Bizlere inanarak destek verenler sayesinde, gıda ve giyecek yardımları yapıyoruz. Her konuda çalışmaktan kaçınmayan Selver Özgen Hanımefendi sayesinde evlere kolay ulaşıyoruz. Bizlere inanarak desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Tek dileğimiz; gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmakta zorlanıyoruz, tespit çalışmalarında yardımcı olmanızı rica ediyoruz.”
Dernek Başkanı Kadir Çevik konuşmasında şunları söyledi: “ Bir büyüğümüzün açlıktan öldüğünü duyduk ve çok üzüldük. Aynı duyguları taşıyan arkadaşlar bir araya geldik ve 2004 te derneğimizi kurduk. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmağa çalışıyoruz. Gücümüz küçük fakat niyetimiz büyük. Bizleri yalnız bırakmadınız memnun olduk. Mahallenizdeki, köyünüzdeki ihtiyaç sahiplerini bizlere bildiriniz. Büyümemiz için ne gibi tavsiyeleriniz olur, bekliyoruz. Katıldığınız için çok teşekkür ederim.”
Dernek Yöneticisi Selver Özgen kısa konuşmasında: “ Kullanmadığınız her türlü eşyayı derneğe ulaştırınız. Özellikle bebek eşyalarına ve bebek karyolası - beşik gibi malzemelere ihtiyaç var. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim.”

Namık CİHAN

 


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs