İkinci Dönem Okul Müdürleri toplantısı yapıldı

Geyve İlçesinde 2010–2011 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Müdürler Toplantısı, Kültür Merkezi Toplantı Salonunda yapıldı.
Editör Editör

Toplantıya; Kaymakam İdris Akbıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaettin Dişli, Milli Eğitim Şube Müdürleri Davut Karamehmetoğlu ve Mehmet Doğan ile İlçe Merkezi ve köylerdeki İlköğretim okul müdürleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının birlikte söylenmesinden sonra Kaymakam Akbıyık katılımcılara bir değerlendirmede bulundu. Kaymakam Akbıyık konuşmasında özetle: “ Çocuklarımızı iyi yetiştirmeliyiz. Sınavlarda başarılı olmalarını sağlamak zorundayız. Geyve’nin ufkunun açılmasında katkı sağlayacak kişileri yetiştirmek zorundayız. İlköğretim Okulları arasında iyiyiz. Okullar bazında 1 – 2 okulda performans düşük, daha ciddiye alalım. Okuma – yazma eğitimini yaygınlaştıralım. 3 bin civarında sayıya sahibiz. Köyler ve merkezdeki okul müdürleri özel çaba harcamalılar. Başarılı olan okulları kutluyorum. Sınava giren öğrencilerin testlerdeki yanlış oranları yüksek, öğrencileri bu konuda uyaralım. Eğitim birinci meselemiz olmalıdır.” Dedi.
İlçe Milli Etim Müdürü Dişli gündem maddeleri olan; Okulların bakımı, SEBAP kapsamında KDS değerlendirilmesi, Öğrenci – öğretmen – veli ilişkileri, protokoller, Bayrak Yönergesi ve Bayram Kutlama Yönergesi, Kılık kıyafet mesai saatleri, nöbetler, taşıma sistemi, brifing dosyaları, okulların tapuları, Öğretmen dengelenmesi konularında bilgiler vererek, katılanların sorularını cevaplandırdı.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs