Kar Korucuk'ta etkili oldu

Sakarya' ya mevsimin ilk karı yağdı. Sabah erken saatlerden itibaren yağan karla beraber İl genelinde 5 köy yolu ulaşıma kapandı.



Ali ARICI Ali ARICI
Sakarya genelinde sabahın ilk saatleriyle birlikte başlayan kar yağışı etkili oldu. Kent merkezinde zemin karla kaplanmazken yüksek kesimlerde kar kalınlığı 15 cm'yi buldu. Sapanca İlçesinde 5 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerden birisi de Korucuk bölgesi oldu. Bölgede evlerin çatıları, otomobillerin üzerleri ve yollar karla kaplandı. Kar kalınlığı bölgede 15 cm'yi bulurken, araçlar yüksek noktalara ulaşmakta zorlandı. Kar nedeniyle çıkamayan araçlarda bulunan yolcular araçlardan indikten sonra evlerine yaya olarak gitme durumunda kaldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekipleri de karla birlikte adeta alarma geçerek, bölgede çalışma yaptı. Karla kaplanan yollar grayderler yardımı ile temizlendi. Karla birlikte şehir merkezinde 1, Tem otoyolunda 3 kaza meydana geldi. Kazalarda 3 vatandaş yaralandı. Karayolları Ekipleri Tem Otoyolunda, Özel İdare Müdürlüklerine bağlı Ekipler de köy yollarında yolların kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyorlar. Kar yağışına en çok sevinen yarı yıl tatiline giren çocuklar oldu. Aileleriyle ve arkadaşları ile gün boyu kar topu oynayan çocuklar karın keyfini çıkardı.
 
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs