HEM’den Hayat boyu öğrenme, halk eğitimi planlama ve işbirliği toplantısı yapıldı

Geyve HEM(Hak Eğim Merkezi)müdürlüğü 2011 yılı Ocak dönemi Geyve İlçesi Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Toplantısı yapıldı.
Editör Editör
Toplantı Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya; Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Geyve Jandarma Bölük komutanı Jand. Ütğm. Lütfü Varol, Geyve Emniyet müdürü Şaban Doğan, Geyve Özel idare müdürü Resul Şenel, İl ME şube müdürü ve Halk Eğitim başkanı Hamdi Ünal, Geyve MEM Alaattin Dişli, Geyve ME şube müdürü Davut Karamehmetoğlu, HEM müdürü İrfan Karaçayır, HEM müdür yardımcısı Resul Nasır Günbilek, Geyve kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi müdürü Raci Yılmaz, Esnaf ve kefalet koop başkanı İsmail Bulur, Spor müdürü Yusuf Yıldız, Geyvespor başkanı Ayhan Kavafoğlu, Romanlar dernek başkanı Nazmi Demircan, Karaçam köyü muhtarı Kazım Mercan, Tepecikler mahallesi muhtarı Yüksel Güven, Çeltikler Mahallesi Muhtarı Kemal Ağaçdelen, İnciksuyu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çam, Gazisüleymapaşa Mahallesi muhtarı Şaban Okuş, Yörükler Mahallesi Muhtarı Mehmet Tetik, Ziraat teknisyenliği müdürü Veteriner hekim Alper Sezer, Geyve Orman Bölge şefi Selçuk Kurtbal, karate hakemi ve antrenör Uğur Kobaş, daire amirleri, ilk ve orta dereceli okul müdürleri katıldı.

Programın sunumunu Nagihan Özdemir yaptı. HEM müdürü İrfan Karaçayır: “ Davetimize katılan herkese teşekkür ederiz.”dedi.

HEM müdür yardımcısı Resul Nasır Günbilek; Bir yıl içinde açtıkları kurs ve açacakları kurslar hakkında bilgiler verdi.

Geyve belediye başkanı Murat kaya: “Geyve halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından açılan kurslarda yetişen kursiyerlerin bazıları okuma-yazma öğrenirken bir kısmı da meslek edindirme kurslarına katılarak meslek sahibi oldu.

HEM ile Geyve belediyesi olarak yaptığımız ortak çalışmalardan biride kursiyerler için yeni işyeri istihdamı bulmak oldu. Bu işyerinin ödentisi tamamen belediyemizce yapılmaktadır.”dedi.

Geyve Jandarma Bölük komutanı Jandarma Üsteğmen Lütfü Varol: “Geyve HEM’in açtığı meslek edindirme kurslarına askerlerimizde katılarak belge aldılar. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

Geyve MEM Alaattin Dişli: “HEM müdürlüğü hemen her dalda kurslar açarak işsiz olanların iş bulmasına imkân sağladı. Okumaz-yazmaz olan vatandaşların okur-yazar olması için kurslar açarak onlarında belge alarak okur-yazarlar arasına katılmalarını sağladı. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.”dedi.

Geyve orman İşletme müdürü Selçuk Kurtbal: “Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünün halkımızı orman yangınlarına karşı neler yapılması lazım geldiğine dair bilgilendirme seminerleri verilmesini istiyoruz.”dedi.

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürü İsmail Yel: “İlaca dayalı sağlık hizmetleri çok büyük masrafları gerektiriyor. Bunun için koruyucu sağlık hizmetleri için kurslar açılır ve halkımız bu yönde bilinçlendirilmesi gerekir. Bunun için HEM ile GASML(Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi) ile ortaklaşa çalışmak daha verimli olacaktır.”dedi.

Toplantıyı müteakiben gelen davetlilere Kültür Merkezi Yemek Salonu’nda Selçuk Lezzet Lokantası’nın hazırladığı yemek ikramı yapıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs