AKYAZI DA SESSİZ ÇIĞLIK

önce sakarya da sonra akyazıda yavaş yavaş tüm türkiye de yükselecek sessiz çığlık

Akyazı Başörtüsü Platformu 31. eylemini Akyazı Belediye Parkı önünde gerçekleştirdi. basın açıklamasını platform adına Mazlum-Der Akyazı Şube Başkanı Burhan Çimsit yaptı. üniversiteye giden kızlarımız başörtülü olmaları nedeniyle kayıtlarını Yaptıramadılar.islam kurallarına göre yaşam tarzı seçen bu kızlarımız toplumun birer saygın insanıdır.bu uygulamalarda hukuka aykırıdır.



dünya da kendi öz evlatlarına ikinci sınıf muammelesi yapan başka bir ülke yoktur.bu uygulamayı yapanları dünya ülkelerindeki uygulamaları takip etmeye çağırıyoruz.cumhurbaşkanlığı köşküne başörtüyle girmenin hiç bir sakıncası olmadığını gördük.



sayın hükümet yetkililerine yasağın sürdüğünü hatırlatıyoruz. yasakçılara aynı zihniyeti taşımamalarını umuyoruz. herkesin inandığı gibi yaşamasını temenni ediyoruz. dedi.



ince düşünmek gerekirse gerçeten de çok kötü bir zamanda devirdeyiz.



biz mini etek giyip saçını sakalını (top sakal) küpe takıp okula gidenlere bişey denmiyor.özgürlük var deniliyor da neden benim kardeşimin bacımın baş örtüsüne el ve dil uzatıyorlar ben de bunu anlayabilmiş değilim kardeşim ataürk ün eşi kara çarşafla çankaya daydı biz hala kamusal alan saçmalığını dinliyotuz. kendi koyduğumuz kuralları sanki haşaa ALLAH(cc) ün kurallarından üstün görüyoruz. siz kimsinizde yaradan ın emirlerine karsı çıkıyorsunuz.



bence bu resmen zulümdür.rabbim tez zamanda kardeşlerimizin bacılarımızın bu zulümden kurtulmasını nasip etsin artık geri kafalılığı bırakıp şekle değil kafaya bakalım



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs