Geyve'nin gururları

11–12 Aralık tarihlerinde İsviçre’nin Basel kentinde uluslararası 1.Basel karate turnuvası yapıldı.
Editör Editör
Şampiyonaya Almanya, İsviçre, Türkiye, Fransa, Danimarka, Mısır, Yunanistan, İtalya, Lüksemburg, Rusya, Senegal, Slovakya, Türkmenistan Gürcistan, Kosova’dan 554 sporcu katıldı.
Şampiyonaya Geyve ilçesi Kobaş karate sporcu ve idarecileri katılırken, karate federasyonu başkanı Esat Delihasan, as başkan Meydan Kobaş' da müsabakaları izleyenler arasındaydı.

İlk defa böylesine büyük bir organizasyon için yurt dışına çıkan sporcular aldıkları başarılar ile Geyve ilçesinin ve Kobaş karate kulübünün gururları oldular.

Kafilenin idareciliğini Kemal Koçer, antrenörlüğünü Emel Sınırcı yaparken sporcuların antrenörü Uğur Kobaş şampiyonada hakem olarak görev aldı.

Şampiyonadan 9 derece alan sporcular;
Çocuklar U14 50 kg Sabri Berkay Şenol 1.
Çocuklar U14 40 kg Enes Topuz 1.
Ümitler +70 kg Enes Öz 1.
Büyükler 67 kg Recep Ersel Koçer 2.
Gençler 68 kg Mehmet Burnaz 2.
Gençler +76 kg Enes Topaloğlu 2.
Ümitler 57 kg Fevzi Avcı 2.
Çocuklar U14 +50 kg Batuhan Arıkan 3.
Çocuklar U14 +50 kg Taner Koç 3. olarak dereceye girerken, ümitler kategorisinde yarışan Mehmet Bilek 4. olarak mücadele etti.

Tüm sporcularımız ilini, ilçesini, ülkesini gururla temsil etmişlerdir.

Antrenör Uğur Kobaş: “ Çoğu sporcum ilk defa yurt dışına, ilk defa büyük bir uluslararası maça katıldı. Bu kadar başarı açıkçası beklemiyordum. Sporcularım ellerinden gelenin çok çok fazlasını yaptılar. Onlarla gurur duydum. Amacımız bu tarz uluslararası şampiyonlara daha çok katılmak.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs