TOÇEV Doğantepe YİBO'ya katkıda bulundu

Geyve İlçesinde, TOÇEV’in “Günebakan YİBO Başarı Geliştirme ve Kesintisiz Eğitime Destek Projesi” kapsamında Doğantepe YİBO’da yapılan oyun alanları ve etkinlik sınıflarının açılış töreni yapıldı.
Editör Editör

Açılış Törenine; Sakarya Vali Yardımcısı Muammer Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Jan Üstğ Lütfü Varol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaetdin Dişli, TOÇEV ve REMAX yetkilileri, Doğantepe Köyü Muhtarı Altan İnönü ve öğrenciler katıldı.
Programı Doğantepe YİBO Öğretmenleri; Safiye Sezer Yaşar ve Ömer Öztürk sundu.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının birlikte söylenmesinden sonra okul öğretmeni Ömer Öztürk açılış konuşmasını yaptı. Okul Müdürü Metin Erdoğan hoş geldiniz ve teşekkür konuşması yaptı.
TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun ve REMAX Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bilgin çalışmaları konusunda kısa bilgiler aktardı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı konuşmasında kısaca: “ İlimizdeki birçok okula emeği geçen TOÇEV yetkililerine teşekkürü bir borç bilirim. Okul sorunlarımızın çözümünde yardımcı olan REMAX yetkililerine de teşekkürü bir borç bilirim.”dedi.
Vali Yardımcısı Aksoy kısa konuşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Doğantepe YİBO 8/A öğrencileri Emine Dilek ve Saliha Özdemir kendi yazdıkları şiirlerini okudu.
Geyve Kaymakamı Akbıyık, TOÇEV ve REMAX yetkililerine katkılarından dolayı şükran plaketi sundu.
Geyve HEM Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi Geyve Yöresi Oyunlarını sergiledi.
Açılış programına katılanlar daha sonra proje kapsamında yaptırılan “Resim Odası”, “Müzik Odası” ve “Fen ve Teknoloji Odası”nın açılışlarını yaptı.
Törene katılan tüm konuklara okulun yemekhanesinde öğle yemeği ikramında bulunuldu.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs