Kaymakam Akbıyık'tan Akdoğan Köyü'nü ziyaret

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, beraberindeki heyet ile Akdoğan Köyü İlköğretim Okulunu ziyaret etti.
Editör Editör

İlçe Özel İdare Müdürü Resul Şenel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaettin Dişli, HEM Müdürü İrfan Karaçayır, İlçe Müftüsü Hüseyin Duran, Mal Müdürü Mahmut Şalvarcı, Vergi Müdürü Ali Kalkan, İlçe Jandarma Komutanı Üstğm. Lütfü Varol’dan oluşan heyet ile Kaymakam Akbıyık yapımı devam eden İlköğretim Okulu inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Okuldaki 8.sınıfın Türkçe dersine giren ve öğrenciler ile konuşan Akbıyık Ana Okulunu da ziyaret ederek öğrencilere boyama kitabı ve boya dağıttı.
Öğretmenler odasında yaptığı konuşmasında Kaymakam Akbıyık özetle şunları söyledi: “ Başarıyı arttırmak zorundayız, seviyeyi yükseltmek zorundayız. Özellikle okuma çalışmalarındaki çabayı arttıralım. SEBAP projesine uygun davranalım. Çevrede yaşayanların zekâ sorunu yok, beslenmeleri yeterli. Öğretmenlerin köylüleşmemesi lazım. Öğretmenin köyde önder olması lazım. Öğretmenlerimizin 1. önceliği eğitim olsun. Muhtar ve imam işbirliği ile soruna eğilelim. Çocukların üzüm bağı kadar önemli olduğunu velilere anlatalım.”
Öğretmenler ise Kaymakamdan taleplerini şöyle sıraladılar: Sınıflara projeksiyon, kütüphane için kitap, öğrencilerimiz ile çevre düzenlemesi yapmak istiyoruz, okula rehber öğretmen, yaz tatillerinin öğrenciler için iyi değerlendirilmesi gerektiği.
Daha sonra Kaymakam İdris Akbıyık ve beraberindekiler Akdoğan Köyünden ayrıldı.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs