Belediyeden iftar

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Adnan Menderes Kapalı Pazaryerinde iftar yemeği verdi.
Editör Editör

İftar yemeğine çarşı esnafının yanı sıra vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdiler. Bayan konuklar kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdular.

İftar yemeğine; AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Danıştay üyesi Mehmet Bağcaz, AK Parti Sakarya İl başkanı Recep Uncuğlu, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Geyve İl Genel Meclis Üyeleri Şükrü Çelik, Neşet Çakır ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Geyve İlçe ve Geyve Koop başkanı Ali Demir, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe daire amirleri, Alifuatpaşa belediye başkanı Yüksel Yıldız, Taraklı ilçe belediye başkanı Tacettin Özkaraman, Rize Çay-Kur genel müdürü Ekrem Yüce, Sakarya şeker fabrikası Yönetim kurulu başkanı Ahmet Aya, Apek başkanı Sabahattin Karasakal, AK Parti sapanca ilçesi eski başkanı Selami Öztürk, Coşkunlar Havai fişek fabrikası yönetim kurulu başkanı Arif Coşkun ve bayanlı erkekli kalabalık bir halk grubu katıldı.

Adnan Menderes Kapalı pazaryerinde kurulan ses düzeninden okunan ezanla birlikte iftar yapıldı.

İftara katılanlara bir konuşma yapan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: “ Davetimize katılan sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim.

Sorunların çözümü için her türlü çabayı gösterdiğimizden emin olunuz.

Arkamda sizlerin gücü olduktan sonra çözemeyeceğimiz sorun yoktur.

Geçen yıla nazaran dahada kalabalık olduğunuzu görünce duygulandım. Geldiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ederim.” dedi.

Yemekte kısa bir konuşma yapan AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli: “ Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim, bizler sizler için çalışıyoruz, Barış ve Demokrasi hamlemizde ve referandumda bizleri desteklemenizi istiyorum. Ülkemizi hak ettiği yere getirmeğe çalışıyoruz.” dedi.

Alınan bilgilere göre 3 bin 500 kişilik yemek hazırlandı. Yemeğin hazırlanması ve dağıtımını; AKKAYALAR ve SELÇUK LOKANTASI, 7 ayrı yerden yemek dağıtıtım tezgahı kurarak gerçekleştirdi.

Menü; çorba, tas kebabı, pilav, ayran ve tatlıdan meydana geldi.

Geyve parkında misafirlere çay ikramıyla iftar son buldu.

Davete gelen vatandaşlar, memnuniyetlerini Geyve belediye Başkanı Murat Kaya’yı kutlayarak dile getirdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN/Namık CİHAN

http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=5286&HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs