Geyve Lisesi ANADOLU LİSESİ’ne Dönüştü

Geyve Lisesi 2010–2011 Öğretim Yılında “GEYVE ALİFUAT BAŞGİL ANADOLU LİSESİ” olarak eğitim ve öğretime devam edecek. Okul; OGS tercih Kılavuzunda 90 öğrenci kontenjanı ile GEYVE ALİFUAT BAŞGİL ANADOLU LİSESİ adı ile yer almaktadır.
Editör Editör

Geyve’mizin en eski ve köklü eğitim kurumlarından olan GEYVE ALİFUAT BAŞGİL ANADOLU LİSESİ; 1948 yılında Geyve Ortaokulu adıyla eğitime başlamış, 1970 yılında Geyve Lisesine dönüşmüş, 1996 yılında bünyesinde Süper Lise açılmıştır.

Okul 2004 yılı ÖSS sayısal 2 puan türünde Sakarya beşincisi,2005 yılında ÖSS sayısal 2 puan türünde Sakarya yedincisi olmuştur.

Ülkemize ve Geyve’mize hizmet eden birçok devlet adamı, bürokrat, siyasetçi, eğitimci, asker , doktor ve akademisyen yetiştiren okulumuz eğitime GEYVE ALİFUAT BAŞGİL ANADOLU LİSESİ olarak devam edecektir.

Okul Müdürü Erol Erdem: “Geçmişi başarılarla dolu, tecrübeli ve oturmuş eğitim kadrosu, yeterli alt yapı ve eğitim öğretim materyal ve donanımı olan okulumuz Geyve’mize hayırlı olsun.

Hemşerilerimizin ilgi ve desteklerini öğrencilerimizin tercih ve teveccühlerini bekliyoruz. Okulumuzun Anadolu lisesine dönüştürülmesinde katkıları olan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs