Akyazı'da aile hekiminden örnek çalışma

Akyazı ilçesinde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Ertekin Aytaç, tek tek hastalarını evlerinde ziyaret ediyor.

Editör Editör
Akyazı İnönü Mahallesi Aile Hekimi Dr Ertekin Aytaç özel otomobiliyle sokak sokak aileleri ziyaret ediyor. Dr. Aytaç, aile kartları açılmamış kişilere aile kartı açıyor ve kontrollerde bulunuyor. Aytaç, görevini yaptığını belirterek, “İnönü Mahallesi Aile hekimi olarak bazı eksiklikler vardı bende kartlarımı alarak aileleri ziyaret ediyorum. Aile hekimleri olarak hem tanışıyorum. Hem de gördüğüm eksiklikleri gideriyorum. Mesela bu sokakta bazı yeni evlilikler olmuş fakat bu bize bildirilmemiş. Onlar için yeni aile kartları açılması gerekli. Adres değişiklikleri de var. Şikayetleri olan hastalarım var bu konularda bilgilendirmelerde yapıyorum. Halkımız en iyi hizmeti hak ediyor. Doktorları olarak artık ayaklarına gidiyoruz” dedi.
Mahalle sakinleri uygulamadan son derece memnun olduklarını belirterek, “Aile hekimliği çıktığında bir zorluk daha çıktığını düşünmüştük. Doktoru kapımızda görünce çok şaşırdık. Diğer doktorlara örnek olur inşallah Dr. Ertekin Aytaç'ı tebrik ederiz. Başarılı ve çalışkan bir doktor” diye konuştular.
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs