Geyvespor şampiyon

Geyvespor deplasmandaki son maçını rahat kazandı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

YER: Kışlaçayspor Sahası
HAKEMLER: Ahmet Eşsiz(***), Kürşat Erken(***), Serkan Özcan(***)
KIŞLAÇAYSPOR: Tarık(**), Agâh(**) (Cenk. **), Ender(**)(Erhan. **), Mustafa(**), Emre(**), Recep(**)(Emre. **), Oğuzhan(**), Serkan(**), Cemalettin(**), Aykut(**). Tek. Dr. Özcan Sevinç
GEYVESPOR: Coşkun(****), Yasin(****), Adem.B.(****)(İdris. ****), Adem.A.(****), Serdar(****), Özcan(****), Yasin(****)(Fikret. ****), Gürkan(****), Gökhan(****)(Gökhan. ****), Cengiz(****), A.Kasım(****) Tek. Dr. Nurettin Çelikaslan.

GOLLER: Geyvespor: 1. gol A. Kasım 6.dk. 2. gol Cengiz 87. dk.
Geyvespor oynadığı 22 maçın; 19 maçı galibiyetle, 3 maçı beraberlikle kazandı. Diğer deyişle; Geyvespor “NA MAĞLUP” olarak şampiyon oldu.

Maçtan sonra Geyve İlçesine dönen takımı taraftarlar Cumhuriyet Meydanında coşku ile karşıladılar.

Geyve Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü Müzisyenlerinin çaldığı oyun havaları ile hem sporcular hem de taraftarlar şampiyonluğun tadını çıkardılar.

Geyvespor Klüp yöneticileri karşılıklı oynayarak bir sezonun yorgunluğunu da attılar. Geyve Belediye Başkanı Murat da bu coşkulu kutlamaya katıldı. Geyvespor yönetimi sporcularına ve taraftarlarına “Beyazın Yeri” nde bir ızgara partisi verdi.

Mangalın başından ayrılmayan Ayhan Dede(Kavafoğlu) ve Yusuf Abi(Sarı) “ Helal olsun çocuklar siz her şeyi hak ettiniz, ne isterseniz söyleyin. Kıskananlar çatlasın.” Deyerek duygularını ifade ettiler.

Takım kaptanı Cengiz Reisoğlu şunları söyledi: “ Sezon başından beri bizlere güvenen hocamıza, inançla top oynayan takım arkadaşlarıma, Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, iç ve dış sahalardaki maçlara gelen değerli taraftarlarımıza, bizlere güvenerek maddi manevi destekler sağlayan herkese minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Umarım sizleri mahcup etmedik. Şampiyonluğumuz tüm Geyve halkına armağan olsun.”

Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs