GMYO geliştirme derneği basın açıklaması

30 Mart 20010 tarihinde kimi basın organlarında “Geyve MYO na 21 Kasım 2008 tarihinde kardeşiyle birlikte gelerek, okul müdürü ve yüksekokul sekreterini tehdit eden ve kantinciyi darbeden” O.Ataoğlu’nun tutuklanmasıyla ilgili çıkan ve dernek başkanımız ve dernek üyeleri ile bunların çocuklarını zül altında bırakan mesnetsiz haberlerde okul kantiniyle ilgili asılsız iddialara yer verilmiştir.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

T.C.Sakarya Üniversitesi Yönetim Kurulu 14.01.2010 tarihli ve 412 sayılı toplantısında OY BİRLİĞİ ile alınan 61 no’lu karar ile Geyve MYO kantinini işletme hakkı “ Geyve MYO Derneğine” verilmiş ve konuyla ilgili Milli Emlak Müdürlüğü rektörlük tarafından bilgilendirilmiştir.

Kantinin derneğimize devrinin mali boyutuyla ilgili yazışmalar, SAÜ Rektörlüğü tarafından yürütülmektedir.

Yukarıda ifade edildiği üzere, kamuoyunu kendi çıkarları doğrultusunda bilinçli bir şekilde bizzat ya da müvekkilleri aracılığıyla yanıltmayı amaçlayan bu gibi mesnetsiz haberlerin birkaç yıldır ilçemizin ve yüksekokulumuzun itibarını kamuoyu nezdinde zedelediği ve hala da zedelemeye devam ettiği üzülerek izlenmektedir.

Kimseye bir faydası olmayan bu gibi haberlerin, ilçemize büyük bir ekonomik girdi sağlayan Geyve MYO nun imajını sarsarak, gelecekteki büyüme potansiyelini de engellediği bir gerçektir. Bundan dolayı İlçemizin geleceği açısından tüm kamu kurum ve kuruluşları ile hemşerilerimizi bu gibi olaylar karşısında bir bütün gibi hareket etmeye ve daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Taraf olan kişilere karşı yasal haklarımızı saklı tutuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Geyve MYO Geliştirme Derneği adına; Başkan Recep Dişli

Haber: Namık CİHAN


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs