Yüz akımız "Geyvespor"un maçı

TARİH: 28 Mart 2010
YER: Geyve Şehir Stadı
HAKEMLER: Gürcan Ergün, Mehmet Öztürk, İlhan Tan
GEYVESPOR: Coşkun – Fikret – Yavuz – Doğan – Serdar – Özkan – Kasım – Gürkan – Gökhan – Cengiz – Enes
TEKNİK DİREKTÖR: Nurettin Çelikarslan
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
YAĞCILAR SPOR: ( SAHAYA ÇIKMADILAR )
Hakemler maç saati gelince sahaya çıktı. Geyvespor Takımı da sahaya çıktı. Bir süre konuk takım beklendi. Hakemler Geyvespor da kimlik kontrolü yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri gerekli önlemleri aldı.

Orta Hakem Gürcan Ergün rakip takımın gelmediğini bu nedenle maçı tatil ettiğini, maç ile ilgili kararı ASKF nin vereceğini açıkladı.

Gelelim madalyonun öbür yüzüne. Na mağlup olarak takımlarını bu günlere taşıyan o kocaman yürekli Geyvesporlu futbolculara nasıl teşekkür edeceğinizi hiç düşündünüz mü? Gene aynı şeyleri söyleyeceğiz ( olsun, birileri anlayana kadar bıkmadan söyleriz) Geyve’den bir şey olmaz, Geyve’nin sesini kimse duyuramaz, bizler kendimizi nasıl tanıtacağız? Deyerek kendi kendine konuşanlar yüzünüz kızardı mı? İşte pırıl pırıl gençlerden oluşan, bazen harçlıksız gelip top koşturan o güneş yüzlü gençler..

Ne zaman ellerinden tutarak kucaklayacaksınız. Geçmişteki minik başarılar ile avunanlar, bırakın dünleri, işte karşınızda kocaman yürekli, Geyvespor’lu olmanın onuru ile dimdik duranlar. Çıkaralım başlarımızı kumdan, Hiç düşündünüz mü? Maçtan sonra bu çocuklar karınlarını nasıl doyurdular diye? Yönetime ve sporculara destek olanlar; sizlerin önünde saygı ile eğiliyorum. Aldıklarımızı nasıl harcadığımızı, aldığımız sonuçlar ile belgeledik.

Gelin fener alayları yapalım, konserlerde buluşalım, İlçemize ‘Sakarya’nın güneyi’ deyenlere sevgimizi – sevincimizi duyuralım.
Necip Fazıl “yeter artık süründüğün, ayağa kalk Sakarya” demiş.
Yeter artık deyelim, bizlere sevinç sunanları kucaklamak için AYAĞA KALKALIM…Hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs