İlköğretim Okulları arası bilgi yarışması yapıldı

Geyve İlk ve Ortaöğretim okulları arasında Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Yemek Salonu’nda “Bilgi ve Kültür”yarışması yapıldı.
Editör Editör
İl kutlama komitesi kararı gereği, Sakarya Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve SRT işbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama çerçevesi içerisinde 09 Şubat–19 Mayıs 2010 tarihleri arasında, İlimiz resmi ve Özel İlköğretim ve Ortaöğretim okulları arasında “Bilgi ve Kültür” yarışmaları düzenlenmiştir. Geyve İlk ve Ortaöğretim okulları arasında Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Yemek Salonu’nda “Bilgi ve Kültür”yarışması yapıldı. Yarışmaya;
1- Atatürk İlköğretim Okulu,
2- Osmangazi “ “
3- Eşme Köyü “ “
4- Ahmet Yesevi “ “
5-Kazımpaşa “ “
6- Cumhuriyet “ “
7-K.Çam Şehit Recep Demir İÖO
8- Gazipaşa İlköğretim Okulu
9- Geyve “ “
10- Doğantepe YİBO “ “
11-Cemal Gürsel “ “
12-Akdoğan “ “
13-Karacaören Köyü “ “
14- Nuruosmaniye Köyü “ “
15- Mehmet-Ayşe Akgül “ “
Okulları katıldı.
Yarışmada;
A.Fuatpaşa Cemal Gürsel İlköğretim Okulu 180 puanla 1. geldi. Geriye kalan 6 okul arasında sorulan yedek sorulara verilen cevaplardan sonra, Geyve Atatürk İlköğretim Okulu 2. oldu.

Geyve İlköğretim Okulu 3. geldi. 1. 2. ve 3. gelen okullar, İlde, 23 Nisan 2010–19 Mayıs 2010 tarihleri arasında saat 14.00 da SRT’de yapılacak olan finale katılacaklar.

Yarışmaya İlçe MEM yardımcısı Mehmet Doğan, İlçe şube Müdürü Davut Karamehmetoğlu, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Haber Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs