Geyvespor yola devam ediyor..

Onca sanayiye ev sahipliği yapan bir ilçenin böyle bir sahası olması inanılır gibi değil.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN

YER: Arifiye Şehir Stadı
HAKEMLER: Aydın Engin(**), Süleyman Durmaz(**), Hasan Kösemen(**)
ARİFİYE DOĞAN SPOR: Alper(***)-Hakan(***)-Abdullah(**) (Emrah **)-Caner(**)- Semih(**)-Onur(***)-Emre(**) (Aydın **)-Ali(**)-Hüseyin(***)- Mehmet(**)- Muzaffer(**) (Sait **)… Tek. Dr. Güngör İçel (***)
GEYVESPOR: Coşkun(***)- Adem(***)- Yasin(***)- Doğan(***)- Serdar(***)- Özkan(***)- Adem(****)- Gürkan(****) (Fikret ***)- Gökhan(****)- Cengiz(****)- Enes(****)… Tek. Dr. Nurettin Kılıçaslan(****)

GOLLER:
ARİFİYE DOĞANSPOR: 1. gol Muzaffer 46. dk. 2. gol Mehmet 90. dk.
GEYVESPOR: 1. gol, 2. gol Gökhan 52. dk. 70 dk… 3. gol, 4.gol Cengiz 79.dk.(P) 91.dk.

Evet.. Geyvesporlu oyuncular maçı kazandılar ama oyunun başında sergilenen oyun ile taraftarlarını biraz korkuttular. Tabiî ki oyunun hoş olmamasının gerçek nedeni; O GÜZEL, O ŞİRİN ARİFİYE İLÇESİNE HİÇ AMA HİÇ YAKIŞMAYAN TOPRAK ZEMİNLİ OYUN SAHASI idi.
Onca sanayiye ev sahipliği yapan bir ilçenin böyle bir sahası olması inanılır gibi değil.
Doğruyu söylemek gerekirse; son maçlarında takımlarını deplasmanlar da yalnız bırakmayan bir avuç taraftarı alkışlamamak mümkün değil. Zaten maçın sonunda taraftarına koşan Geyvesporlu oyuncular, alkışları ile duygularını açıklıyorlar.
Bilmeyenlere önemle duyurulur: Sahaya Geyvespor forması ile çıkanlar bizim göz bebeğimizdir, baş tacımızdır. Onlara uzanan dilleri…..
Geyve dışarıda tanınmıyor deyenler, işte tanıtmak için ter döken kocaman yürekli bir avuç insan.. Onlara yardım etmek için daha ne bekliyorsunuz…Sonra yüzlerine bakmak için, yüzünüz olamayabilir.
Ev sahipliğini esirgemeyen; Arifiye Doğansporlu Yöneticilere şükranlarımızı sunuyoruz.
Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs