Damızlık Koyun ve Keçi yetiştiriciliği toplantısı..

Bakanlar Kurulu’nun 2.11.2009 tarihli kararı uyarınca çiftçilerimize yapılacak destekleme için toplantı yapıldı.
Editör Editör
Çiftçi kayıt sistemine dâhil olan çiftçilere mazot, kimyevi gübre ve toprak analizi destekleme ödemesi yapılması, bitkisel üretim faaliyetinde sertifikalı fidan/fide kullanımının desteklenmesi ve hayvancılığın desteklenmesine ilişkin ekli Karar’ın yürürlüğe konulması; Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 30.10.2009 tarihli ve 461 sayılı yazısı üzerine, 5488 sayılı Tarım Kanununun 19 uncu maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nun 2.11.2009 tarihli kararı uyarınca çiftçilerimize yapılacak destekleme için toplantı yapıldı.

Toplantıya Sakarya ili damızlık koyun ve keçi yetiştiriciliği başkanı Saffet Savaş yönetim kurulu üyelerinden Yılmaz Karabayır ve Fahrettin Fidan ve sürü yetiştiricileri katıldı.

Başkan Saffet Savaş: “Bakanlar kurulunun aldığı kararla çiftçilerimize yapılacak destekleme fonundan bütün üretici ve çiftçilerimizin istifade etmelerini istiyoruz. Bunun için zaman geçirmeden gerekli yerlere müracaat edilmesi gerekir.”dedi.
Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs