MHP'de görev değişimi..

Geyve İlçesi Alifuatpaşa Beldesi MHP Teşkilatında yapılan görev değişikliği ile ilgili olarak devir teslim töreni yapıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
Geyve İlçesi Alifuatpaşa Beldesi MHP Teşkilatında yapılan görev değişikliği ile ilgili olarak devir teslim töreni yapıldı.
TOPLANTIYA KATILIM
Toplantıya; MHP İlçe Başkanı Ali Demir, Yön. Kur. Üyeleri Servet Uysal ve Ömer Şenel katıldılar.
KOÇSAR: BU BİR ZORUNLULUKTUR.
Toplantının açılış konuşmasını; Milletvekili adayı olan, partini sevilen ve sayılan adı eczacı Sebati Koçsar yaptı ve şunları söyledi:
“ Geyve İlçe Genel Kurulu ile yenilenen yönetim, uygulanan prosedür gereği yeni Belde Yönetimini atadı. Bu bir zorunluluktur. Bu toplantı devir teslim toplantısıdır. 30 yıl önce bu ocaktan yetiştim. Çeşitli görevler alarak misyonumuzu yerine getirmeğe çalıştım. Görev yapan İsmet Ziya Hocama, Başkan Adayımız Nihat Özdil Hocama saygılar sunuyorum. İlk Şehidimiz Âdem Tomay’ı, fırıncı Şerafettin Demirören’i, öğretmen Bahtiyar Çetinkaya’yı rahmetle anıyoruz. Katılımlarınız için teşekkür ederim.”

DEMİR: GÖREVDEN KAÇMIYORUZ.
İlçe Başkanı Ali Demir konuşmasında:
“ Görevden kaçmıyoruz, verilen her görevi yerine getirmeğe çalışıyoruz. MHP Alifuatpaşa Belde Teşkilatı verilen her görevi başarı ile yerine getirmiştir. Teşekkür ediyorum. Görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum.”
ZİYA'DAN KUTLAMA
Eski Belde Başkanı; emekli öğretmen İsmet Ziya, yeni görev alan Başkan İlhan Kaçar’ı kutlayarak başarılar diledi.
YENİ YÖNETİM
Yeni Belde Yönetimi şu isimlerden oluşuyor: İlhan Kaçar, Abdullah Karataş, Muhsin Şafak, Ali Küçük, Serdar Balkan.
Foto ve Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs