Bulur güven tazeledi..

Geyve İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetiminin yenilendiği, 18. olağan genel kurul yapıldı.
Editör Editör
Geyve İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetiminin yenilendiği, 18. olağan genel kurul yapıldı.

Genel kurulun yapıldığı salona; SESOB Başkanı Hasan Ali Şan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer ilçelerin oda başkanları da geldiler.
Genel Kurulu yönetecek divana; Hasan Ali Şan, Abdurrahman Caymaz, Esat Balkan, Fazlı Demirci, Mecit Şen oy birliği ile seçildi. Saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı birlikte söylendi.

SESOB Genel Sekreteri Oktay Albayrak faaliyet raporunu, denetim ve hesap raporlarını genel kurula okudu. Raporlar oy birliği ile ibra edildi.
SESOB Başkanı Hasan Ali Şan, başarılı çalışmalarından dolayı başkan İsmail Bulur ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutladı ve Bulur’a bir başarı plaketi verdi.

Başkan adayı Alaettin Şengül kısa konuşmasında; çalışmalarından dolayı önceki yönetimi kutladı ve yetki verilirse daha başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Başkan adayı İsmail Bulur konuşmasında; yönetimde oldukları sürede yapılanları kısa başlıklarla hatırlattı. Yapmak istediği bazı projeleri olduğunu söyledi ve ‘Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır.’ Dedi.
Seçime geçildi. 510 delegenin kayıtlı olduğu ve 476 oy kullanıldığı görüldü.

Zarfların sayılması sonunda: İsmail Bulur: 364, Alaettin Şengül: 111 oy aldığı saptandı. İsmail Bulur’a ait bir oy pusulasına bir delegenin; “ESNAFLARA SAHİP ÇIKIN” diye yazdığı görüldü.

Sonucun açıklanmasından sonra Bulur, sonuçları bekleyenlere bir konuşma yaparak: “ Geçen 1 ayda, siyasi bir seçim mücadelesi süreci yaşadık. Siyasetçilere en büyük cevabı esnaf arkadaşlarımız verdiler. Siyaset kaybetti. Halk iradesi siyasetin üstüne çıktı. Bizlere güvenerek destekleyen herkese çok teşekkür ederim.”

Yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor: İsmail BULUR, Muammer KARAKUŞ, Göksal BİLEK, Arif Öncü ÖZKAN, Muzaffer YÜKSEL, Metin DOĞRU, Ali ÖZTÜRK.

Foto ve Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs