Ressam Polisin Çalışma Masası

En büyük hobisi resim yapmak olan Polis memuru Harun KURT,boş zamanını resim yaparak degerlendiriyor.
Ali ARICI Ali ARICI


Harun KURT,halen Geyve İlçe Emniyet teşkilatında görev yapan bir polis memuru.


Onu ilginç yapan,nöbet dışında kalan boş zamanlarını,evinde oluşturduğu atelyesinde resim yaparak geçirmesi.Arakadşalrı arasında ''ressam'' diye çağrılması bu yüzden.Onun bu özelliğini bilen arkadaşları,onunla gurur duyduklarını keyifle açıklıyorlar.



Gaziantep 1974 doğumlu evli ve 3 çocuk babası.


2 yıldır Geyve İlçesinde görev yaptığını belirten Harun KURT,


boş zamanlarımda resim ile uğraştığımda işimin gereği oluşan stres,yorgunluk gibi durumlardan kurtuluyorum.Tabiki resim yaparken evi biraz dağıtıyorum fakat eşim bana karşı çok anlayışlı davranıyor.Görev yaptığım Şırnak ve İskenderun'da 2 resim sergisi açtım.Resim yaparken herşeyden kopuyorum adeta polis arkadaşlarımında boş zamnlarında çeşitli sanat dallarıyla uğraşmalarını öneririm.İşimizin gereği oluşan yorgunluk ve stresten eser kalmıyor.


Çalışamalarım nedeni ile bana anlayışlı davranan polis arkadşalrıma ve idarecilerime şükranlarımı sunarım.Geyve de en kısa sürede sergi açmayı planlıyorum''dedi.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs