Vardar'ın konukları...

Geyve İlçesi Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olan Atilla Vardar’ın konukları vardı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN
Geyve İlçesi Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olan Atilla Vardar’ın konukları vardı.

Her yıl, hemen hemen aynı tarihlerde İstanbul İlinden gelerek kışlık hazırlıklarını yapanlar, bu geleneği bu yıl da sürdürdüler.
Atilla Vardar ve eşi Mualla Vardar konuklarını ağırlamanın ve işlerinde yardımcı olmanın telaşını yaşadılar.

İstanbul’dan gelen konuklar; Barış Proje Müdürü Galip İnanç ve eşi Ayten İnanç, MDT İnşaat Genel Müdürü Ali Doğan Türker ve eşi Şemime Türker, THY Teknik Bakım Şefi Atıl Vardar ve eşi Arzu Vardar ile Sevgi Yayla Vardar.

Konukların nerede ise aynı olan açıklamaları şöyle idi; ‘ İstanbul’da tabiki aradığımızı buluyoruz, bizler; domates doğrarken, biber pişirirken, salça karıştırırken işimizin stresinden uzaklaşıyoruz ve keyifli anlar yaşıyoruz. Ayrıca Geyve İlçesinde bulduklarımız taze, güvenilir ve besi değerine inanılır. Kısaca keyifli bir hafta sonu geçirirken, evimizin salça ihtiyacını da karşılıyoruz.’

Vardar çifti ise konukları ile birlikte olmanın yanı sıra onlara işlerinde yardımcı olmak için koşturup durdular. Ama yüzlerinde yorgunluk yoktu. İşleri bitirdikten sonra birlikte yenilen ‘Güveç’in tadına sanırım doyulamadı.

Foto ve Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs