Kızılay binasına taşındı..

Binamıza taşındıktan sonra daha rahat bir şekilde halkımıza yardımcı olmağa çalışacağız.
Editör Editör

Kızılay Geyve Şube Başkanı Basri BÖLÜKBAŞ” Kendi binamıza taşındık. daha önce emniyet teşkilatına kiraya verilen binamız ondan önce öğretmenler lokali olarak kullanılıyordu.

Uzun zaman İlçemizde Kızılay şubesinin olmayışı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın da derdine derman olamıyordu. Binamıza taşındıktan sonra daha rahat bir şekilde halkımıza yardımcı olmağa çalışacağız.

Yan tarafımızda olan binayı ise depo olarak kullanacağız.Şubemiz Ramazan-ı şerifte köylere ve şehirde oturan yoksul vatandaşlarımıza gerekli iaşe yardımı yapmıştır. Yinede yardımlarımız devam etmektedir. Müracaat eden vatandaşlarımıza elimizden gelen yardımları yapmaya devam edeceğiz.

Yirmi yıldır ilçemizde olmayan bir boşluğu üyelerimizinde teşebbüsleriyle kurduk. Şimdiye kadar elde edilemeyen kan bağışını gönüllü vatandaşlarımızdan elde ettik. Kendilerine buradan teşekkür ederim." dedi.
Foto ve Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs