Altın çocuklar Anafen'den

Anafen Dersanesinin öğrencileri hem ÖSSde hem de SBS'de Geyve birincisi oldu
Ali ARICI Ali ARICI

İlçemizde kurulan ANAFEN Dersanesi öğrencileri hem ÖSS hem de SBS sınavlarında birinci gelerek, öğretmenlerine ve ailelerine farklı bir gurur yaşattılar.

ÖSS sınavında Sayısalda Hilal Çakır Geyve 1.si, Sayısalda Abdullah Özdemir Geyve 2.si, Sayısal, eşit ağırlık ve sözelde Emrah Uysal Geyve 1.si, Eşit ağırlıkta Bahar Uysal Geyve 1.si, Eşit ağırlıkta Fatih Kocabıyık Geyve 2.si, Eşit ağırlıkta Esra Kırşan Geyve 2.’si ve Sözelde Tuğba Arslan Geyve 2.si oldu.

SBS DE, Kübra Doğan Geyve 1.si, Abdulbaki Bulut Geyve 2.si ,Sümeyye Çakır Geyve 3.,Şeyma Erentürk Geyve 4.sü, Elif Şen Geyve 5.si, M. Fethullah Özdemir Geyve 6.sı, Rabia Aslan Geyve 7.si, Sait Duman Geyve 8.si, Ömer Çağatay Karakoç Geyve 9.su ve Zehranur Bostan Geyve 10.su oldu. İlk 30’a giren 24 öğrenci de ANAFEN Dersanesi öğrencileinden oluştu.

ANAFEN Dersanesi Müdürü Bestami Karadeniz kendilerine gururlu tabloyu yaşatan öğrencilere, dersane idarecilerine, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. Karadeniz elde edilen başarı ile gurur duyduklarını hem ÖSS, hem de SBS’de önce il birincisi, sonra ise Türkiye 1.si çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs