Düve'yi zehirlediler

Geyve İlçesi İnciksuyu Mahallesi Hacı İbrahim Sokak 82 numarada oturan Şahabettin Özçelik, yem vermek için sabah ahırına girdiğinde yerdeki hayvanı fark etti.

Geyve İlçesi İnciksuyu Mahallesi Hacı İbrahim Sokak 82 numarada oturan Şahabettin Özçelik, yem vermek için sabah ahırına girdiğinde yerdeki hayvanı fark etti.

Yaptığı kontrollerle öldüğünü anlayınca hemen polisi arar, gelen polislere şüphelerini aktarır.

Olay yerine gelen polisler hemen İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaat eder ve zehirlenme şüphesiyle otopsi talep ederler.

İlçe Tarım Müdürü ve Veteriner Hekim olan Alper Sezer adrese gelerek gerekli işlemi yapar.

İlgili adreste oturan ve hayvanın sahibi olan Ş. Özçelik şunları söyledi:

“ Gece, düveye otlarını verdim. Sabahleyin ahıra girdiğimde ölüsünü buldum. Yıllardır hayvan beslerim, ağzının kokusundan zehirlendiğini anladım ahır bile kokuyordu. Düve 13 aylık idi.

Zavallı hayvanı damızlık olarak beslemeyi düşünüyordum. Zararım 1.600 TL. civarında, üzüntüsü de ayrı tabiî ki. Kim yaptı ise Allah cezasını versin.”

Olay ile ilgili olarak çağırılan İlçe Tarım Müdürü Sezer şunları söyledi:

“ Hayvanın sahibi olan şahıs, hayvanımı zehirlediler iddiasıyla polise müracaat etmiş.

Poliste, benim iddia doğrultusunda gerekli incelemeyi yapmam ve incelemeye yollamam için parça almamı talep etti. Ben de, Pendik Veteriner Kontrol-Araştırma Enstitüsüne yollamak üzere, hayvan ölüsünden; kalp, böbrek, incebarsak, işkembe içeriği ve yemden numuneler aldım. En kısa sürede yollayacağım, sonuçlar gelince de ilgili yerlere bilgileri aktaracağım.”

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyorlar.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs