AK parti, köy gezilerini sürdürüyor

Demirler Köyünde Muhtar Ömer Yıldız tarafından karşılanan heyet, köy kahvesinde sohbet ederek ikram edilen çayları içtiler.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN











AK Parti Geyve İlçe teşkilatı, planladıkları köy gezilerine devam ediyor.



AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Yönetim Kurulu üyeleri Selami Çolak ve Raif Alev, meclis üye adayı Alaattin Kaya, İl Genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır’dan oluşan heyet DEMİRLER ve YAYLAK Köylerini ziyaret ettiler.



Demirler Köyünde Muhtar Ömer Yıldız tarafından karşılanan heyet, köy kahvesinde sohbet ederek ikram edilen çayları içtiler.



Yaylak Köyünde Muhtar Abdurrahman Kara tarafından köy kahvesinde ağırlanan heyet, köy gençleriyle sohbet etti. Muhtar daha sonra konuklarına, yapımı biten köy camiini gezdirdi.



Başkan Irmak, Demirler ve Yaylak Köylerinde yaptığı kısa konuşmalarında özetle şunları söyledi: “ Sorunları yerinde tespit etmek amacıyla köyleri dolaşıyoruz. Köyleri en çok dolaşan teşkilat biziz.

 Geldiğimizden bu yana hizmetlerimizi ikiye katladık. Sorunları çözmeğe çalışıyoruz. Yeni seçilen muhtarlarımız ile tanışıyoruz. Partili farkı gözetmeden hizmete koştuk. Ne kadar faydalı olursak, bizim için gurur kaynağıdır.”



 Foto Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs