Okullar arası tiyatro yarışması yapıldı

İlköğretim ve Liseler arası Tiyatro yarışması yapıldı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN






























































































































































Jüri heyeti: Öğretmen Mutlu Menderes Can, Öğretmen Ali Arıcıoğlu, Öğretmen Resul Nasır Günbilek, Öğretmen İrfan Karaçayır












































































İlköğretim okulları ve Liseler arası Tiyatro yarışması, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapıldı.




Yarışmaya öğretmen öğrenci ve veliler katıldı. Yarışmanın jüri üyeliğini, Öğretmenlerden Mutlu Menderes Can, Ali Arıcıoğlu,Resul Nasır Günbilek ve İrfan Karaçayır yaptı.




İlköğretim okulları arasında, Alifuatpaşa Cumhuriyet İlköğretim Okulu "Dağ denize kavuştu" isimli oyunuyla 98 puanla birinci, Geyve Osmangazi İlköğretim okulu "Bizim köyün delisi" isimli oyunla ikinci, Geyve İlköğretim Okulu "Treni kaçırdık"isimli oyunla üçüncü oldu.




Liseler arasında yapılan tiyatro yarışmasında; METEM "Kabadayı okulu" isimli oyunuyla birinci, Geyve Lisesi "Acil servis" isimli oyunuyla ikinci oldu.

Not: sahnede görünmesiyle kaybolması bir olan Geyve İlköğretimi resimleyemedik. Bir ihtiyacımız için mola vermiştik. Bu Haberi bekleyip hazırlayıp sunmak tam yedi saatimizi aldı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs