Kaya, Çeltikler Mahallesine konuştu

Geyve Ak Parti Belediye Başkan adayı Murat Kaya, ekibi ve partililer Çeltikler Mahallesindeki mitinge yürüyerek gittiler.
Ali ARICI Ali ARICI















Ak Parti Geyve Belediye Başkan adayı Murat Kaya, açık hava mitingini Çeltikler Mahallesinde yaptı.



Çeltikler mahallesini, bu güne kadar Belediye başkanlığı koltuğuna oturanların ihmal ettiğini belirten Ak Parti Geyve Belediye Başkan adayı Murat Kaya: ' biz Belediye Başkanı oldugumuz andan itibaren o koltuğa oturmaya vaktimiz olmayacak. Hizmet için geliyoruz. Yaşanılır bir Geyve için geliyoruz. Çeltikler mahallesini güzelleştirmek için geliyoruz. Ben sizin komşunuzum. Evim sizin yolunuzun üzerinde bana hemen ulaşırsınız. Eşme Köyünün altına ulaşamassınız. Sizleri ayda 100 lira ödemek şartı ile konut sahibi yapacagım. Kuracagımız parke fabrikasına çeltikler mahallesinden işçi alacagım. Hizmette kesinlikle ayrım yapmayacagım. Çarşı içinde Belediye Dükaknlarında boş dükkan var ise size o dükkanı Kahvehane olarak kullanımınıza koyacagım. Bana sakın yüz kızartıcı suçla gelmeyin, yardımcı olamam. Bunun haricinde tüm isteklerinizle tek tek ilgilenip elimdeki imkanları sonuna kadar kullanacgım. Oylarınıza talibim. Konuşması zaman zaman ' Murat gelecek, dertler bitecek' sloganıyla kesilen Kaya:"Geyve'ye hizmeti ancak biz yaparız" dedi.



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs