SP Tepecikler Mitinginde Ayhan Vardı

Saadet Partisi Tepecikler Mahallesi Bal Kahvehanesi önünde yapılan Açık Hava Mitinginde Cevat Ayhan vardı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN






 









Saadet Partisinin tepecikler mahallesi Bal kahvehanesi önünde yapılan açık hava mitingi havai Fişek gösterileri ve meşaleler ışığı altında yapıldı.


İmar ve İskan eski bakanlarından Cevat AYHAN'da Mitinge katıldı.


Saadet Partisi Geyve İlçe Belediye Başkan Adayı İrfan TUFANOĞLU: “ Bu akşamki sohbet toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür eder toplantımızın Mahallemize İlçemize ve Milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim. Biliyoruz ki halkımız Milli görüşün Belediyeciliğine özlem duyuyor. Amacımız Güzel Geyve’mizi layık olduğu yerlere taşımaktır. Çünkü sizler hizmetin en güzeline layıksınız. Bizler inanıyoruz ki: Ülkemiz ve İlçemiz de ikinci Belediyecilik devrimi olacaktır. Söz veriyoruz seçildiğimizde ilk yüz günlük politikamız belediye çalışanlarının alacakları ödenecek, maaşları düzenli verilecek, esnafımızın alacakları ödenecek, temizlik ve çevre kirliliği halledilecek, temiz ve yeşil Geyve hayata geçirilecek. Birlikte yönetim kaliteli hizmet verilecek. Bütün mahalle muhtarları fahri başkan yardımcısı olacak. Yerel televizyon kanalları kurulacak. Sakarya’nın yerel televizyonları çevreden izlenebilir hale getirilecek. Sosyal riski azaltma projesi ile işsizlerimize iş olanakları sağlanacak, özel sektör fabrika için teşvik edilecektir. Şefkat kart ve hemşeri kartı ve hemşeri kartı çıkarılacak bu kart ile fakir hemşehrilereimiz mahalle bakkallarından günlük ihtiyaçların giderebilecek. Organize sanayi bölgesi kuracağız. Küçük sanayi sitemiz E 25 duble yoluna bir köprü ile bağlanacak. Sebze ve meyve hali kurarak müstahsilimizin mahsulünü para eder hale getireceğiz. Meyve suyu ve salça fabrikaları kurmak için özel sektörü teşvik edeceğiz. Yeni banka şubesi açılması için gerekeni yapacağız. Tepecikler mahallesinde Sakarya Üniversitesi’ne verilen arsaya Ziraat Fakülte’si, Hemşirelik Yüksek okulu açılması için gereken girişimlerde bulunacağız. Geyve’ye doğal gazı mutlaka getireceğiz. Dar gelirli vatandaşlarımız için ucuz konut üreteceğiz. Rüzgâr enerjisinden ucuz elektrik üreteceğiz. Hidro enerji santrali kuracağız. Mesire yeri, dinlenme yeri ve yeni kabristanlık yapacağız. Yeni ticaret merkezi, Katlı otopark ve otobüs terminali yapılacak. İnsanımız artık boş vaatler değil, hizmet istiyor, iş aş ve huzur istiyor. Bizler oyları bölmeye değil toparlamağa geliyoruz. Saadet Partisi milletin partisidir. Halkımızın sorunlarını bilen bir partidir. Bizler nasip olurda seçilirsek belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla en güzelini yapacağız. Musa gibi gelip Firavunlaşmayacağız, Harun gibi gelip Karunlaşmayacağız. İster AKP li, ister MHP li, ister CHP li olsun özgürlük ve adalet için sizleri Saadet Partisi’ne davet ediyoruz.”dedi.

SP Geyve İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet KIR; “Yapılacak olan seçimler nedeniyle bütün siyasi teşkilatların Belediye başkan adayları, İl genel meclis adayları ve belediye meclis adayları, muhtar adayları ve aza adaylarına başarılar diliyorum. Bizde sizler için Ferizli Cezaevi’nde yatarak bedel ödedik. Bizim Jiplerimiz ve son model araçlarımız yok. Biz onlar gibi son model araçlarla gezemiyoruz. Biz sizlere aşığız ve sizlerin oylarına talibiz. Sandık başına gittiğiniz zaman hilalin içindeki beş yıldıza oy verdiğiniz zaman sizlerde üzerinize düşen görevinizi yapmış olacaksınız. Yürüdüğünüz asfaltta, yürüdüğünüz parke taşında ve içtiğiniz suda kanalizasyonda bizim hakkımız var. Onları biz yaptık. İlçemizde fabrika yoktu. İlçemize getirdiğimiz fabrikaları o zaman istemeyip karşı çıkanlar, utanmadan gidip oralardan oy istiyorlar. AK Parti seçim bürosunda bir konuşmacı bozuk atıyor. Onbeş yıldır Geyve’de hiçbir şeyin değişmediğini söylüyor. Onbeş yıl evvel üç okul vardı. Şimdi 23 tane okul var. Kimsesizlerin kimsesi olduk. Garip gurebayı savunduk. Hepinizin malumudur. Cezaevinden çıkan PKK lılar şimdi meclise girmediler mi? Muhtar olamaz bile dedikleri insanlar meclise seçilip gitmediler mi? Bize seçim kâğıdı gönderiyor seçim hakkımız var ama seçilme hakkımız yok. Birileri diyor ki bizim Mehmet KIR’ın başkan adaylığını biz engellemedik. Ama elimize aldığımız kâğıda baktığımızda altında MHP nin üyesi Emekli öğretmen Ahmet Pehlivan, AKP nin üyesi Muhsin KILIÇ, CHP Üyesi İbrahim KÜÇÜK’ün imzası var. Peygamber efendimiz bu dünyadan göçeli 14 asır oldu İslam davası kayboldu mu? Mustafa Kemal Cumhuriyeti kurduda devam etmiyor mu? Ulubatlı Hasan İstanbul burçlarına bayrağı dikti de İstanbul elimizden çıktı mı? Birileri şimdi diyor ki aman ha Saadet’e oy vermeyin. Sanma ki zalimin ettiği kardır. Mazlumun ahı çıkar aheste aheste. Onlar ne yaparsa yapsın hak yerini bulacaktır. Haram yiyenle yemiyen arasında fark var. Saadet var. Sizleri Allah’a emanet ediyorum."dedi.


 Cevat Ayhan konuşmasında şunları söyledi: “ Sayın KIR’ı 70li yıllardan tanıyorum. Aşkla şevkle çalışan bir arkadaş. Milli Görüş olarak Geyve’ye hizmet edecektir. Milli Görüş 40 yıldır ülkenin hizmetindedir. 1974 Barış Harekâtı Milli Görüşün damgasını taşıyor. AKP iktidar dönemi sona ermiştir. Vatandaşın kredisini tükettiler. AKP iniştedir. Bakan olduğumda görevlileri çağırdım, Adapazarı-Bozüyük yolunun yapılmasını istedim. Bu yapılan yol bizim projemizdir. Geyve-Taraklı yolu derhal yapılacak dedim, derhal başlattık. 12 yıldır yol bitmedi. Bizden sonraki iktidarların fotoğrafları böyle işte. AKP 6 yıllık iktidarında ne yaptı. Taraklı yolu bitmedi, anayol bitmedi. Projelerimizi bitiremediler. İdarecilik hizmet yapma yeridir. Başbakan Filistin de olanlara ağlıyor, başbakansın ağlama. İlişkileri keseceksin. Elin gâvuruna muhtaç olmayacağız. Ülkenin kaptan köşküne cesaretli insanlar lazım. Köylü ineklerini kesiyor, süt fiyatları düşüyor. Köylü Türkiye’de köle. Bankaların eline düşmüşler. Yarın ne olacağı belli değil. Milli Görüş gömleğini çıkarıp, Siyonist partilere yönelirsen olacağı budur. Muhalefet baskıcı yapıda, iktidar da başarısız ağlıyor. Çıkış Milli Görüştedir.” dedi.


 


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs