SP den Kahve Sohbeti

Saadet Partisi geyve ilçe teşkilatı hasan Çetin'e ait kahvehanede sohbet yaptı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN









 





SP Geyve Belediye Başkan Adayı İrfan Tufanoğlu





SP Geyve İlçe Başkanı Mehmet Kır





SP den Çetin Kahvesi’nde Sohbet


Saadet Partisi Geyve İlçe teşkilatı, kahvehane sohbetlerine devam ediyor.


Hasan Çetine ait kahvehanede SP Geyve Belediye Başkan adayı İrfan TUFANOĞLU; “Bizleri seçip iktidara getirirseniz Geyve’yi daha güzel hale getireceğiz. Çöp sorununa çözüm getireceğiz. Belediyede çalışanların yedi aydır alamadıkları paralarını ödeyeceğiz. Esnafa olan belediye borçlarını son kuruşuna kadar sahiplerine ödeme yapılacaktır. Hal binası, Katlı Otopark ve Pazaryeri yaparak halkımızı rahatlatacağız. İşsiz gençlerimize iş bulma imkânları sağlayarak işsizliği önleyeceğiz. 29 Mart’ta bizleri seçerseniz, bizlere oy verdiğinize pişman olmayacaksınız.”dedi.


SP Geyve İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet KIR; “Yapılacak olan seçimler nedeniyle bütün siyasi teşkilatların Belediye başkan adayları, İl genel meclis adayları ve belediye meclis adayları, muhtar adayları ve aza adaylarına başarılar diliyorum. Çanakkale’de şehit olan 250.000 vatan evladının ruhları şad olsun. Onlara ALLAH’tan rahmet diliyorum. Onların yaptığı savaş değildi. Tarihin akışını değiştiren bir destandı. Mehmet Akif onlar için “Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi, Bedrin aslanları ancak bu kadar şanlı idi.” İki boğaz vardır ki geçilmemiştir. Biri Çanakkale Boğazı diğeri Geyve Boğazı. Çanakkale’de askeri aracın lastikleri yoktur. Komutan lastik almak için Muzaffer METİN isimli zabitimizi komutan lastik almaya gönderiyor. Bunları al getir. Zabitimiz yetkili mercilere giderek başvuruyor. Fakat aldığı cevap şudur: Biz askerin iaşe giderlerini temin edemiyoruz. Lastik alacak paramız yoktur. Zabitimiz oturuyor, o gece bir kâğıt para yapıyor. Üzerine “Bedeli Çanakkale’de 250.000 Mehmetçiğin Şehit kanlarıyla ödenmiştir.” Yazıyor ve Yahudi tüccardan giderek gerekli lastikleri ve malzemeyi almıştır. Bizde sizler için Ferizli Cezaevi’nde yatarak bedel ödedik. Bizim Jiplerimiz ve son model araçlarımız yok. Biz onlar gibi son model araçlarla gezemiyoruz. Biz sizlere aşığız ve sizlerin oylarına talibiz. Sandık başına gittiğiniz zaman hilalin içindeki beş yıldıza oy verdiğiniz zaman sizlerde üzerinize düşen görevinizi yapmış olacaksınız. Yürüdüğünüz asfaltta, yürüdüğünüz parke taşında ve içtiğiniz suda kanalizasyonda bizim hakkımız var. Onları biz yaptık. İlçemizde fabrika yoktu. İlçemize getirdiğimiz fabrikaları o zaman istemeyip karşı çıkanlar, utanmadan gidip oralardan oy istiyorlar. AK Parti seçim bürosunda bir konuşmacı bozuk atıyor. Onbeş yıldır Geyve’de hiçbir şeyin değişmediğini söylüyor. Onbeş yıl evvel üç okul vardı. Şimdi 23 tane okul var. Kimsesizlerin kimsesi olduk. Garip gurebayı savunduk. Hepinizin malumudur. Cezaevinden çıkan PKK lılar şimdi meclise girmediler mi? Muhtar olamaz bile dedikleri insanlar meclise seçilip gitmediler mi? Bize seçim kâğıdı gönderiyor seçim hakkımız var ama seçilme hakkımız yok. Birileri diyor ki bizim Mehmet KIR’ın başkan adaylığını biz engellemedik. Ama elimize aldığımız kâğıda baktığımızda altında MHP nin üyesi Emekli öğretmen Ahmet Pehlivan, AKP nin üyesi Muhsin KILIÇ, CHP Üyesi İbrahim KÜÇÜK’nin imzası var. Peygamber efendimiz bu dünyadan göçeli 14 asır oldu İslam davası kayboldu mu? Mustafa Kemal Cumhuriyeti kurduda devam etmiyor mu? Ulubatlı Hasan İstanbul burçlarına bayrağı dikti de İstanbul elimizden çıktı mı? Birileri şimdi diyor ki aman ha Saadet’e oy vermeyin. Sanma ki zalimin ettiği kardır. Mazlumun ahı çıkar aheste aheste. Onlar ne yaparsa yapsın hak yerini bulacaktır. Haram yiyenle yemiyen arasında fark var. Saadet var. Sizleri Allah’a emanet ediyorum.”dedi.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs