Dükkan sahibi hırsızı yakaladı

Geyve İlçesinde, çarşı içinde kuru yemiş dükkânı olan İ.E.(İsmail Erbir),dükkânındaki hırsızı suçüstü yakaladı.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN







Geyve İlçesinde, çarşı içinde kuru yemiş dükkânı olan İ.E.(İsmail Erbir),dükkânındaki hırsızı suçüstü yakaladı.



Dükkânında bulunan İ.E.ye komşusu koşa koşa gelir ve “sana bir telefon var acilmiş hemen gel” der. Hemen komşu dükkâna giden İ.E.ye telefondaki şahıs “devlet hastanesindeki akraban hemen seni istiyor çabuk gel” der. Dükkânına geri dönen Erbir, tezgâhın arkasından çıkan bir kişiyi görür ve orada sen ne yapıyorsun der. Şahıs ben bir şey yapmadım der dükkândan ayrılmak ister. Gelen başka bir müşterinin yardımı ile Z.A.(Zafer Aslanmirza-1962. çorum-sungurlu) adlı şahsı yakalarlar. Dükkânda bir itiş kakış yaşanır. Hemen polise haber verilir. Gelen asayiş ekibi şahsı alır, karakola götürür. Yapılan üst aramasında Z.A. nın üstünden 139 adet farklı marka ve değerde kontör kartı çıkar. Yapılan hesaplamada kartların toplam değerlerinin 3.000 TL olduğu görülür. Hastanede yapılan sağlık kontrolünden sonra Z.A. gözetim altına alınır. Olay ile ilgili soruşturmaya, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince devam edilmektedir.



Olay ile ilgili konuşan iş yeri sahibi Erbir; “ Hırsızların bu yeni taktikleri doğrusu beni bir hayli şaşırttı. Komşularımın ve müşterimin uyanıklığı sayesinde kötü niyetli kişi amacına ulaşamadı. Emniyet Ekiplerine de ayrıca çok teşekkür ederim.”


 


Foto Haber: Namık CİHAN 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs