Kadir Boy'dan partililere konferans

MHP MKYK Üyesi Kadir Boy MHP Geyve seçim bürosunda partililere konferans verdi.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN



















MHP MKYK Üyesi Kadir Boy; “ Türkiye’nin gündeminden ziyade seçimleri nasıl alırız eylem planlarına dayanmaktadır. Otuza yakın açık hava toplantıları yapmalarına rağmen Devletin; “Uçakları ve Helikopterleri emrimizde değildir.” Diyenlere; “ Sizlerde Hazine yardımı alıyorsunuz sizlerde kiralayın.” diyorlar. Biz efendiliğimizden “Sen niye kiralamıyorsun.” diyemedik. İşsizlik artmış Dolar yükselmişse, esnaf iş yapamıyorsa; “Bu kriz bizim krizimiz değil dünya krizidir.” deyip geçiştiremezsiniz. İktidara gelindiği altı yıl üç ay süre zarfında gerekli çözümleri getiremiyorsunuz demektir. En fazla işsizlik bizde artmışsa, en fazla fabrikalar bizde kapanıyorsa, Döviz on onbeş gün içinde yüzde kırk, kırk beş değer kazanmışsa yükselmeğe başlamışsa, bu kriz bizim krizimiz değil deyip geçemezsiniz.” Kıbrıs davasından, Güneydoğu’suna ve sözde ermeni soykırımı iddialarına varıncaya kadar bir yığın yoğun gündemde bunlara harcananın bir sürü enerji. Buraya harcanan enerjinin yarısını ekonomiye harcasak bu kadar işsizlik ortaya çıkmaz. Döviz bu kadar sahipsiz kalmaz. Mardin toplantısında muhalefete; “Çözüm önerin.” “ Getirirseniz de yapmazsak çeker gideriz.” diyorsunuz. “Ben bu dev dalga ile başa çıkamadım.” Der gidersiniz. Başkası gelir. Deprem senesinde bakanlar kurulunun işi gücü yaraları sarmak için uğraşmaktı. Gölcük ve Değirmendere’deki olan Depremi unutmak mümkün değil. Irak operasyonu yapmayı kafaya koyan ABD ye karşı; “ Biz sizin yapacağınız operasyona karşıyız” dedikten sonra kriz bizide vurdu. Olay kitapçık atma olayıyla örtbas edilmek istenmesine karşılık, ABD bizi tuzağa düşürmüştü.” dedi.




BOY; "Başbakan'ın bütün konuşmalarını gazete ve TV den izliyorum. Hiçbirini kaçırmıyorum. ekonomi için alınan hiçbir tedbir yok."dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs