Geyve Elvanbey Derneği'nden ziyaretler

Geyve Elvanbey Yardımlaşma ve Dayanışma derneği İlçede ziyaretlerini sürdürüyor
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN













Geyve Elvan Bey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Çevik, yanında yönetim kurulu üyeleri; Selver Özgen, Emre Tınar, Hüseyin Kısa, Hamdi Bayrak, Ali Pınar ile beraber Siyasi Partilerin Belediye Başkan Adaylarının seçim bürolarını ziyaret etti.




Heyet ilk ziyaretini, AK Partinin Adayı Murat Kaya’nın seçim bürosuna yaptı. Kaya tarafından kapıda karşılanan heyete, ilçe başkanı Muhittin Irmak’ta bu hoş davranışlarından dolayı teşekkür etti.




AK Parti Belediye Başkan Adayı Kaya yaptığı konuşmada: “ Dinimizin de emri olan; ‘yardımlaşın’ emrine uyan ve bunu görev haline getiren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Tarlaya buğdayı zamanında ekerseniz, hele birde üzerine yağmur yağarsa o verimli olur. Yaptığımız çalışmaların semeresini alacağız inşallah. Rehavete kapılmayalım. Siyasette durmamak lazım. Performanslarımızı katlamamız lazım. Sakarya’da oy yüzdesi en yüksek ilçe olmamız lazım. Başbakanımıza layık olmak için, sıkıntıların giderilmesi için, birliktelik lazım. Seçimlerden sonra bizlere akıl fikir vereceksiniz. Bu güne kadar 1000’e yakın hanım kardeşimizle görüştüm. Sizlere yakışan bir Belediye Başkanı olmak için elimden gelenin fazlasını yapıyorum.”dedi.




Dernek Başkanı Kadir Çevik kısa konuşmasında şunları söyledi; “ Geyve’nin güzel insanları, sizlere selam olsun. Hizmet sahalarımız çok farklı. Bizler fakir fukaranın sesiyiz. Her siyasi partiyi ziyaret ediyoruz. Bir gün, cami çıkışında, bir annenin açlıktan öldüğünü duyduk. Bu arkadaşlarla söz birliği yaptık, bir aşkla kurduk bu derneği. Söz verdik, fakirin sesi olmak için Allah’a söz verdik. 100 talebeye burs verdik. 3-4 kardeşimizi evlendirdik. Allah hepinizden razı olsun. Siz olmazsanız biz olmayız. Derneğimize gelin, eşya yardımında bulunun.”




Dernek üyeleri daha sonra; CHP nin Belediye Başkan Adayı Atilla Zeytinoğlu’nun seçim bürosunu ziyaret ettiler. Kapıda, İlçe Başkanı Ayhan Karaca tarafında karşılanan üyelere, Meclis Üyesi Adayı İsmail Bulur eşlik edip sohbette bulundu.




Heyet son ziyareti, Bel Fıtığı ameliyatı olan, Saadet Partisi Başkanı ve Belediye Başkanı Adayı olan İrfan Tufanoğlu’na yaptılar. Evindeki hasta yatağında, konuklarına teşekkür eden Tufanoğlu, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


 


 


Foto Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs