Geyve İmam- Hatip Lisesi Mezunları Artık Hep Bir Arada

Geyve İmam Hatip Lisesi Mezunları bir araya gelerek Geyve İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneğini kurdu.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve İmam Hatip Lisesi Mezunları bir araya gelerek Geyve İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneğini kurdu. Kısa adı GİMDER olan derneğin ana hedefleri 1982 yılından bu yana mezun vermeye başlayan Geyve İmam- Hatip Lisesi’nin tüm mezunlarını bir araya getirerek  birlik oluşturmak, okulda okuyan öğrencilere katkıda bulunmak, konferans ve seminerler düzenlemek olduğu belirtildi.Mezunların kendi aralarında haberleşmeyi sağlamak amacıylada site kuruldu. Çok yoğun bir çalışma sonucu; içeriği ile göz dolduran sitenin özellikle 1982-2008 arası tüm mezunların fotoğraflarının olması ve imam- hatip öğrencilerinin söylediği o güzel ilahilerin siteden verilmesi siteye olan ilgiyi artırdı. Ayrıca dini bilgilerin ve güncel konuların ele alınması siteyi oldukça zenginleştirdi. Hem imam- hatip lisesi öğrencilerinin hem de imam- hatip lisesi öğretmenlerinin haberleşme portalı olarak kullanılacak olan sitenin, ziyaret edilen mezunlar tarafından eski günleri yaşattığı ifade edildi. Siteye katılımın olması ve herkesin fikrini özgürce ifade edebilmesi için ziyaretçi defteri ile makale bölümü açıldığını belirten sitenin editörü “Herkesin rahatça düşüncelerini açıklayacağı bölümde anılarını da yazabileceklerdir” dedi.


Sitenin editörü şöyle devam etti “İmam- Hatip Liselerinin önünü kesmek için çıkartılan 8 yıllık kesintisiz eğitim ve meslek liseleri katsayı sorunu olmasına rağmen imam- hatip liselerine olan talep azalmamış ve son yıllarda öğrenci sayısında belirgin bir artış dikkat çekmektedir. Özellikle başarılı imam- hatip öğrencileri ülkemizde olduğu gibi farklı ülkelerde de okuma imkânı bulabilmekte ve bulundukları yerlerde hem davranışlarıyla hem de çalışkanlıklarıyla örnek gösterilmekte, yıldız gibi parlamaktadırlar. Geleceğin doktoru, mühendisi ve ilim adamı olarak bakılan arkadaşlarımızın başarılarının katlanarak devam edeceğine eminiz. İmam- hatip liseliler dün, bugün olduğu gibi bundan sonrada hep örnek olacak ve örnek alınacak kimselerdir. İmam- hatip nesli doğruluk ve dürüstlüğü ile girdiği her yerde örnek ve önder olacaktır.”


www.gimder.net

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs