Zeytinoğlu'ndan Çeltikler Mahallesini Ziyaret

CHP Geyve Belediye Başkanı Adayı Atilla Zeytinoğlu, Çeltikler Mahallesini ziyaret etti.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN













CHP Geyve Belediye Başkanı Adayı Atilla Zeytinoğlu, Çeltikler Mahallesini ziyaret etti.




Beraberindeki meclis üyesi adayları ile Çeltikler mahallesine giden Zeytinoğlu’nu coşkulu bir kalabalık karşıladı. Mahalle kahvesinde bir konuşma yapan Zeytinoğlu şunları söyledi: “ Bazı arkadaşlar yaptıkları konuşmalarda bana iş verdiklerini söylüyorlar. Ben memuriyetten, Büyükşehir Belediyesinden ayrıldım. Yasalara göre nereden ayrıldıysan orada başlarsın göreve. Yani müktesep hakkımı kullandım. Bana iş vermediler. Emekli olduktan sonra SESOB da koordinatör oldum. Bana kapalı pazaryerindeki sorunu çözme görevini verdiler. Deprem döneminin hesabını soruyorlar. Geyve’ye sadece gıda yardımı geldi ve o da soğuk hava deposunda depolandı.

Çok hasara çok yardım gitti. Merhum Semra Ay hanımefendi bu komitenin başında idi. Kriz masası olarak biz hiçbir şeye karışmadık. Dedi kodu üretiyorlar. Yalanla hiçbir yere varamazlar. Yarına talip olurken, geçmişimizi teminat olarak gösterdik. Görüyorum ki halk kararını verdi, ben geleceğin belediye başkanıyım.”




 




Çeltikler Mahallesi Muhtarı Kemal Ağaçdelen, yaptığı konuşmasında; “ Başkanımıza hoş geldin diyorum. Konuşmalarında bizlere bazı sözler verdiler. Bir kerede ben verdiği sözlerini hatırlatacağım: Ara sokakların alt yapıları bitirilecek, camii köprü arası kilitli parke yapılacak, kanalizasyon yapılacak, kapalı pazaryerinden bize muhtarlık yeri verilecek, kilim ve çamaşır yıkama yeri yapılacak, kenar mahallelerde çadırlarda yaşayanlara tek katlı sıralı evler yapılacak, düğün salonu yapılacak, belediyede birkaç kişiye iş imkânı verilecek, ramazan ve kurbanda gıda yardımı yapılacak, asker ailelerine her ay düzenli maaş verilecek, durumu iyi olmayanların nikâhları yapılacak. Ben başkanımızın verdiği sözleri tutacağına inanıyorum.”



Zeytinoğlu konuşmasını tamamladıktan sonra sloganlar, alkışlar ve davul eşliğinde Çeltikler Mahallesinden ayrıldı.




 Foto Haber: Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs