Osman Erköse kar soğuk demeden köy ziyaretlerine devam ediyor

CHP Geyve İl Genel Meclisi Adayı olan Osman Erköse, seçmenlerinin nabzını yokladığı ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.






CHP Geyve İl Genel Meclisi Adayı olan Osman Erköse, seçmenlerinin nabzını yokladığı ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.


Erköse ilk olarak Çeltikler Mahallesinde yaşayan Romanları ziyaret etti. Kahvede yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi: “Bu güne kadar yalan dolan ile hiç iş yapmadım. Ben yapacaklarımı taahhüt ediyorum. Sözlerimin arkasındayım. Hastalara ilaç desteği devam edecektir. Kanalın temizliği ve yolun kenarındaki çamurun kaldırılması sözünü veriyorum. Ağzımızdan ayırımcılık duyamazsınız. TC vatandaşı olarak hepimiz eşitiz.


Erköse ikinci olarak Melekşe Solak Köyünü ziyaret etti. Köy konağının kapısında muhtar Mehmet Sever tarafından karşılanan Erköse konuşmasında; “ Kanalizasyon sorununun çözümünde, su sorununun çözümünde, kilitli parke verilmesi konusunda yardımcı olacağım. Beni tanıyorsunuz, sizlere hizmet verebilmek için desteklerinizi bekliyorum. Size yakın olana oy verin. Kanuni olmayan hiç işe yardımcı olmam. Desteklerinize şimdiden teşekkür ederim.” Dedi.


Erköse son olarak Melekşe Oruç Köyünü ziyaret etti. Muhtar Mehmet Akif Şimşek konuşmasında “ Siz bize hizmet vaat edin biz size oy veririz. 3-5 gencimize iş sağlayın çok değiller. Su sorunumuz var yardım göremiyoruz. Maddi olarak karşılamamız mümkün değil. El ile çalışamayız, araca ihtiyacımız var. Köy konağına ihtiyacımız var. Düğünlerimizin yapılabileceği bir konak hoş olur.” Dedi.


Yaptığı konuşmasında Erköse: “ Sorunlarınızı biliyorum, çünkü sizleri çok iyi tanıyorum. Çözümlerinde yardımcı olmağa çalışacağım. Hangi partiye mensup olursanız olun, oyunuza talibim. Oyunuzu dikkatli kullanın, size hizmet edeceğe şans verin. Seçilirsem yasalar çerçevesinde her sorununuzu çözmeğe çalışırım. Seçilip eser bırakabilirsek, ne mutlu bize.” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs