Ak Parti Geyve Murat Kaya seçim bürosunu açtı

AK Parti Geyve Belediye Başkanı Adayı Murat Kaya, seçim çalışmalarını yürüteceği bürosunu geniş katılımlı bir toplantıyla açtı.
Editör Editör




































































































AK Parti Geyve Belediye Başkanı Adayı Murat Kaya, seçim çalışmalarını yürüteceği bürosunu geniş katılımlı bir toplantıyla açtı. Açılış programı başlamadan önce, Sakarya B.Ş.Bl. Mehter Takımı bir minik konser verdi.




Geyve İlçesinde, Cumhuriyet Meydanı yanında ki seçim bürosu açılış programına; AK Parti Sakarya İl Başkanı Şenol Morgül. Adapazarı Merkez İlçe Başkanı: Ali İhsan Yavuz. AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Şaban Dişli, Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman. Pamukova Belediye Başkanı Feridun Turan. Alifuatpaşa Belediye Başkanı Kenan Oran. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci katıldılar. Programa ayrıca kalabalık bayan gurubu ve çok kalabalık izleyici katıldılar.




Gecenin açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak yaptı ve şunları söyledi: “ Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bizleri onurlandırdınız. 29 Martta geleceğiniz için oy verin. Hepinize saygılarımı sunuyorum.”




Gecenin konuklarından, AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu konuşmasında: “ Hayırlı olsun, geleceğinize oy veriyorsunuz. Geyve’den gelen oyların en üst düzeyde olmasını bekliyoruz. Geyve’de seçimi almışsınız.” Dedi.




Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün kısa konuşmasında: “ Hepinizi selamlıyorum. Burada seçimin sonucu belli. 16 İlçe arasında hangi ilçe birinci olacak, en çok oyu alacak. Murat Başkanı başkan yapacağız. Hanım kardeşlerimizle yaptığım toplantıda aynı sözleri söylemiş idim. Toplantıya gelmeniz bizi onurlandırdı. Seçimin Geyve’mize hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.




Sakarya Milletvekili Şaban Dişli şunları söyledi: “ Değerli başkanlarımız, milletvekillerimiz, gençlik hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu coşkuyu bizimle paylaşan konuklara saygılar diliyorum. Murat Kaya ile konuşuyorduk, bu genç kadroyla Geyve’ye el vereceğiz. Başbakanımız için geldiğiniz için geldiğiniz için, bu geceye geldiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Aydınlığa götürecek olan ampulü gördüğünüz yere oy veriniz. Murat başkanın yardımcısı olacağız, takipçisi olacağız.”




Açılış programına katılanların coşkulu alkışları ve gençlerin sloganları eşliğinde konuşan Belediye Başkanı Adayı Murat Kaya konuşmasında şunları söyledi; “ Sayı Genel Başkan Yardımcım, Sayın İl Başkanım, Milletvekillerim, belediye başkanlarım, çilekeş annelerimiz, eli nasırlı babalarımız, biz varız diyen kıymetli gençlik programımıza hoş geldiniz. Çok değerli hanım kardeşlerimiz. Bu kalabalık Geyve’nin kararlılığını gösteriyor. Geyve kabuğunu çatlatıyor. Hizmet yarışında geride kalmıştık, biz bunu tartışıyoruz. Seçimi kazanıp, makamın koltuğuna değil, hizmetin onuruna talibiz. Bende sizinle gurur duyuyorum. Geyve’ye hizmet eden belediye başkanlarına ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Biz onlardan çok çalışıyoruz. Siyasetimizde çamur yok. Ben sizlerin evladıyım dedim, ayırmağa çalıştılar.El kırmakla , gönül kırmakla işimiz yok. Biz Şeyh Edebalı’ların, Mevlanaların, Yunus Emrelerin torunlarıyız. Bir adayımız benimle ilgili konuştu, ispat et dedim, ispatlayamadı. Arkadaşım bir beyanat verdi, vizyonun yok dedi, yesinler senin vizyonunu. Geyve’yi çamurlu hale getiren, bu borcu yapan sen değimlisin? Yollarda insanları köpek korkusuyla sen yürüttün. Senin vizyonunu gördük. Babamın dükkânına 40 yıl önce gelmiş, gene öyle imiş. Sen Eşme’de kaloriferli evde oturuyorsun neye geldin benim sobacı dükkanıma? 2004 seçimlerinden sonra bir ricada bulunmaya geldin. Büyükşehir Belediye Başkanıyla konuş beni işe koyun dedin. Aracı olduk. Milletvekili Ş.Dişli şahit. İyilik yaptık dereye attık, balık bilmezse haluk bilsin. O balık bilecek mi bilemiyorum. Geyve’ye neler yaptı dendi, neler yaptıysak gururumuz olan Ş.Dişli’nin katkılarıyla yaptık. Devlet Hastanesi Acil Ünitesi yapıldı, diyaliz ünitesi kazandırdık, sağlık ocağı yapıldı, Kültür Merkezi yapıldı. Köylerin hakkı köylere, Geyve’nin hakkı Geyve’ye verildi. Köylerimize bakın, Eşme’ye, Doğantepe’ye, Sarıgazi’ye bakın. Köylerin içi Geyve’den temiz durumda. Laf üretmedik.iş yaptık iş. Hafta sonlarını Öküz Yatağı Yaylasında geçirmedik. İşsizliğin en fazla olduğu ilçeyiz. Olmazsa olmazımız Organize Sanayi Bölgesini Geyve’ye getireceğiz. Toplu konutu getireceğiz. Hal binamız yok. Mallarımızın daha kıymetli satılması için hal yapılmasını sağlayacağız. Otobüs terminali kazandıracağız. Söz verenler oldu, yerine getiremediler. Doğal gaza kavuşacağız. Sizler oylarınızla 29 martta bizlere iltifat edeceksiniz, bizde hizmetlerle marifetlerimizi göstereceğiz. Kimsesizlerin kimi olacağım. Adalet için çalışacağımıza söz veriyorum. Yüz üstü çok süründün, ayağa kalk GEYVE diyorum. Hepinize saygılar sunuyorum.”




Açılış programının konuklarından olan Hendek İlçesi belediye başkanı Ali İnci yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi: “ Bende sizin yanınızdayım.Önceden adayınızı belirleyin dedim Ş.Dişli’ye, Murat Kaya’da adam gibi adam kimliği görüyorum dedim. Kendisine Geyve adına teşekkür ediyorum. Ş.Dişli Geyve için bir şanstır, kıymetini bilin. Görülmeyecek işiniz yoktur. Belediyeciliği görelim diye Geyve’liler Hendeğe geldiler. Murat daha iyisini yapacak. 1 tek oyu dahi ziyan etmeyin.Hepinizi saygı ile selamlıyorum.”




 Açılış programına katılan tüm konuklara, program sonunda pilav ve helva dağıtıldı.




 




 




Açılışı yapılan M.Kaya’nın seçim bürosunu, program sonunda; MHP İlçe Başkanı Refik Ertürk ve Yön.Kur. Üyeleri ile yeni belediye meclis adayları, daha sonra, D:P: İlçe başkanı Erol Atalay ile Yön.kur. üyeleri ve belediye başkan adayı Vecihi Tekin ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.




Haber: Ali ARICI/ Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs