Ak Parti Geyve İlçe Teşkilatından İl Genel Üye tanıtımı

AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclisi adaylarını seçmenlerine tanıttı.











AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclisi adaylarını seçmenlerine tanıttı. AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak tanıtım programında yaptığı konuşmada şunları söyledi:



“Tanıtım toplantımıza hoş geldiniz. İl Genel Meclisi adaylarımız; Şükrü Çelik, Neşet Çakır, Metin Kolat arkadaşlarımızdır. Bizlerin köylere yönelik yaptıklarımızı soruyorlar. Köy yollarının %45 i asfalt yapılmış idi,%100e çıkardık. Yol su problemi olan köy kalmadı. Bir çok köyümüzde kanalizasyon sorununu çözdük. Hizmetlere devam için bize güç vermenizi istiyoruz.”



Belediye Başkan Adayı Murat Kaya konuşmasında: “ Ciddi anlamda bir ekiple hareket ediyoruz. AK Partiye sahip çıkan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Siyasette vefaya inanıyorum. Gönül dostlarına ihtiyacımız var. 6 yıldır her türlü partisel faaliyetlerde yanımızda olan Neşet Çakır’a ,her köyün işine koşan Şükrü Çelik ağabeyime, köy yollarının asfaltlanmasında yardımcı olan Metin Kolat ağabeyime şükranlarımı sunuyorum. Bizim Geyve sevdamız var, onların koltuk sevdası var. Dün bir birlerine sövenler bu gün bir aradalar. Biz söz verdik, hizmet yapacağız. Gerekeni yapacağız.”



Tanıtım konuşmalarından sonra konuklara bulgur pilavı ve ayran ikram edildi

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs