DP'nin tercihi Veteriner Hekim Vecihi Tekin

DP Geyve İlçeTeşkilatı, belediye başkan adayını hazırladığı bir tanıtım programı ile açıkladı.






DP Geyve İlçeTeşkilatı, belediye başkan adayını hazırladığı bir tanıtım programı ile açıkladı. DP.Geyve İlçe Başkanı Erol Atalay’ın organize ettiği tanıtım programına: Erdal Taşkın(DP genel id. Kur. ü.), Sadık Bağcaz(DP MYK üyesi), Faruk Kır(Adapazarı ilçe baş.), Tuncer Tepe(B.Şh.Bl.Bşk. adayı), Memduh Toçoğlu(Serdivan ilçe baş.), Fahri Kolsuz(taraklı ilçe baş.), Cemal Canpulat(il 2.baş.), Mehmet Küçük(Alifuatpaşa bel.baş.adayı),Emin Düven( Mil.Vek.adayı), Ramis Akaya(eski Geyve ilçe baş.), kalabalık bir partili gurubu katıldılar.


Atalay yaptığı kısa açılış konuşmasında şunları söyledi; “1946 yılında yanan meşale 1960 yılında erozyona uğradı.1967-1980yıllarında başarılı olduk. 1980 de tekrar erozyona uğradık. 1987 de Sayın Demirel ile tekrar başarılı olduk. Tanıtım programımıza hoş geldiniz. Ders ala ala, danışa danışa hedefe varacağız. Yardımları için Sadık Bağcaz ağabeyimize teşekkür ederim. Adayımızı duyunca bazıları şok oldu. Beyaz bir sayfa açtık, hayırlı olsun.”


Tuncer Tepe(B.Şh.Bel.Baş.adayı), Geyve Belediye Başkan Adayı olan Vecihi Tekin’e parti rozetini takarak hayırlı olsun dileklerini sundu.


Sadık Bağcaz(eski Geyve Belediye Başkanı) konuşmasında; “ Bu iş memleketi için çalışan insanların hevesidir. Bizim iddiamız var, iyi idare edeceğiz. Bana yelpazenin neresindesin diye soruyorlar, ben DP nin merkez karar organında görevliyim, yerim belli. Bir yerde disiplin varsa o yer coşar. Disiplinli bir aileden geliyorum. 1946 ruhunu taşıyorum, Sadık Mehmet’in torunlarıyız. Sesimizi iyi duyurmak istiyoruz. Mezarlığımız bile ipotek altında. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.” Dedi.


Erdal Taşkın (Gen.Baş.Yar.) konuşmasında; “ Tüm teşkilat mensuplarımla sizlerle birlikte olmaktan kıvanç ve mutluluk duyuyorum. Sayın Vecihi Tekin ile temas kurduk, kDP.Geyve abul etti aramıza katıldılar. Kendilerine şükranlarımı sunarım. 29 Mart Türkiye için çok önemli, işler iyi gitmiyor, iyi idare edilmiyoruz. Bu tarih, yeniden başlangıç adına önemli bir tarihtir.”dedi.


Vecihi Tekin, teşekkür konuşmasında şunları söyledi; “ Hiç kuşkunuz olmasın, emanet en iyi şekilde korunacaktır. Ben burada doğdum, büyüdüm, hizmet verdim. Daha iyi hizmet etmek istiyorum, sizden yetki istiyorum. Kimseyle sorunum yok. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Rabbim şahit olsun, 50 oy alsam da  5000 oy alsam da razıyım. Her karara saygı duyuyorum. Biliniz ki emanet yerini bulmuştur, korunacaktır.”


Tanıtım programının sonunda tüm konuklar parti bürosunu ziyaret ettiler

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs