SP Geyve Belediye Başkan Adayı Kır Açıklama Yaptı

Saadet Partisi Geyve Belediye Başkan adayı KIR, 02.02.2009 Pazartesi Akşamı saat 19.30 da Saadet Partisi Geyve İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda, diğer belediye başkanı adaylarının 14 yıllık belediye başkanlığı sürecinde Geyve’de hiçbir şeyin değişmediği konusundaki söylemlerine cevap verdi.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN



















KIR; “Geyve’de yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik, verdiğimiz sözleri yerine getirmenin huzuru içerisinde hizmetlerimizi tamamlamak için tekrar Geyve belediye başkanlığına adayım.



Harun gibi Karun olmadım, Musa gibi geldim, firavunlaşmadım, yolum Hak yoludur, Geyve’yi sizlerle birlikte yönettik, yine sizlerle birlikte yöneteceğiz dedi. Bel pınarı, Ortaköy, Mayadağı kaynaklarından 26.000 m.lik isale hattıyla su getirip, 3000 tonluk yeni içme suyu deposu yaptığını belirtti.50.000 metre kare kilit parke taşı döşedik, Mehmet Akif ERSOY kültür Merkezini yaptık, yeni içme suyu şehir şebekesi, 200.000 m altyapı kanalizasyon çalışmaları, okullarımıza park ve çocuk bahçeleri kazandırdık.

Küçük sanayi sitesi alt yapısı, Sanayi kuruluşları özel sektör tarafından yapıldı. Krize rağmen 2000 tane gencimiz evine ekmek götürüyor bu sayede, Sıcak- Soğuk kaplama asfalt çalışmaları, Şimdiki belediye hizmet binasına geçiş, Sosyal ve kültürel etkinlikler, Geyve Meslek Yüksekokulu açılışı, ücretsiz halk konserleri, Dünya Kur’an okuma birincilerinin ilk defa Geyve’de 10.000 kişiye kuran tilaveti gerçekleştirildi.

Geleneksel sünnet cemiyetleri, geleneksel iftar sofraları ve belediye aş evi, anaokulu öğrencilerinin belediye otobüslerince ücretsiz servisi, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs, Eski Tekel Fabrikası yeri belediyemizce kamulaştırılıp özel sektör tarafından bayrak fabrikası kuruldu. 100 tane gencimiz çalışmakta. Belediye çalışanlarımızın maaş ve sosyal haklarının cezaevine girdiğimiz sürece kadar zamanında ödendi, yabalı iplik fabrikası kuruldu,120 gencimize çalışma istihdamı oluşturuldu, belediyeye cenaze yıkama aracı, 1 tane 4x4, 2 tane 4x2 hizmet aracı kazandırılmıştır.

Belediyemiz sedaş ve esnaflarımız işbirliği ile tarihi çarşımızın üstünün büyük bir bölümü kapatılarak, kapalı çarşı haline getirilmiştir, gazi Geyve iş merkezinin inşaatının büyük bir bölümünün inşası tamamlanmış, halkımızın hizmetine açılmıştır, Engelli hemşehrilerimiz için 1 tır araç yurt dışından getirtilmiş ve vatandaşlarımıza dağıtılmıştır, engellilerimize engel kalmamıştır.

Geyve Spora destek verilmiştir. Atatürk kapalı spor salonunu kiralayarak kadınlarımıza ve çocuklarımıza spor yapma imkânı verildi. Hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermenin mutluğu içindeyiz." dedi.


 


 KIR; "Özellikle geçtiğimiz günlerde yaptığı çağrıyı bir kez daha dile getirerek, mevcut adaylara laf değil, iş üretelim. Geyve için, Geyve yararına bütün projelerimizi, yapacağımız hizmetlerimizi bir açık oturumda bütün adaylar tartışalım, buradan herkese hodri meydan.” diyerek çağrısını yeniledi.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs