GEYVE SİNANBEY MTAL “ŞİDDETE HAYIR!” dedi

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, her türlü şiddete “Hayır!” dedi.

Geyve Sinan Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Hatice Özbudak, yaptığı konuşmada şunları söyledi: Bugün, burada, ülkemizde son günlerde yaşanan kahredici şiddet olayları karşısında duyduğumuz derin üzüntüyü bildirmek için bulunuyoruz. Şiddeti hiçbir şekilde sınıflandırmadan kadına, erkeğe, çocuğa, hayvana, doğaya karşı yapılan her türlü fiziksel ve psikolojik şiddeti kınıyoruz. Şiddetin bireysel olmadığını, bir insana bir canlıya veya doğaya karşı gösterilen şiddet tutumunun sonuçlarının bütün bir toplumu etkilediğini ve toplumsal çürüme yarattığını düşünüyoruz. Bu üzücü olayların artık yaşanmaması adına, hepinizi bireysel sorumluluk almaya, değişime önce kendimizden başlamaya ve bu hayati konuda hassas davranmaya davet ediyorum.

Sevgili arkadaşlarım, kız ve erkek kardeşlerim. Şiddet ufak adımlardan başlayıp büyüdüğü için sizlerden ricam öncelikle dilimizdeki ve davranışlarımızdaki şiddeti derhal ortadan kaldırmaktır.

Okulumuzda özellikle cinsiyet ayrımcılığı içeren herhangi bir küfür duymak istemiyoruz!

Okulumuzda kaba ve zorbaca davranışlar görmek istemiyoruz!

Okulumuzdaki sevgi, dayanışma ve iyilik ruhunun küçük görünen ama etkisi büyük olacak bu ufak değişimlerle artacağına inanıyoruz. Bunu hep birlikte başarabiliriz.

Beni dinlediğiniz için teşekkür ediyor, hepimize mutlu ve güvenli bir dünya diliyorum. 

 

#geyve #mtal #hayir #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs