BEDENEN ve RUHEN SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞMELİDİR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Gençlik Merkezi Müdürü Ebubekir Özkan ile görüştük. Ebubekir Özkan “Amacımız bedenen ve ruhen sağlıklı insanlar yetişmesine çalışıyoruz.” dedi.

 

EBUBEKİR ÖZKAN KİMDİR?

-Sayın müdürüm sizi tanıyabilir miyiz?

Ebubekir Özkan, Geyveliyim. 1988 yılında Adapazarı’nda doğdum. Atatürk İlköğretim Okulu, Geyve Lisesinden sonra Sakarya Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi dört yıllık İktisat mezunuyum. Siyaset Bilimi Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yapıyorum. KPSS’yi (Kamu Personel Seçme Sınavı) kazandım. 2018 yılında Adapazarı Gençlik Merkezinde staj yaptım. 2022 yılında Pamukova Gençlik Merkezinde göreve başladım. 22 Ağustos 2024 tarihinde de Geyve Gençlik Merkezinde müdür olarak göreve başladım.

 

GENÇLİK MERKEZLERİ KİMLERE HİZMET SUNAR?

-Geyve Gençlik Merkezi olarak kimlere ve ne gibi hizmetler sunuyorsunuz?

Gençlik Merkezleri 7-29 yaş arasındaki insanların boş zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olur. Ama biz her yaştaki bay-bayana kapılarımızı açtık. Onların sosyal, kültürel, sportif alanlarında milli, manevi ve sağlık yönünden güzel vakit geçirmesi; uyuşturucu ve kumar batağına düşmemesi için mesai arkadaşlarımla beraber özveriyle çalışıyoruz. Bize gelemeyen gençlerin ayağına biz gidip hizmet götürüyoruz. İl Müdürlüğümüz koordinesinde bu yıl ikincisi düzenlenen, Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Turnuvasında, Geyve Gençlik Merkezi Masa Tenisi takımımız şampiyon oldu. Bilecik’te Sakarya ilini temsil edeceğiz.

 

HİZMETTE SINIR YOK

“Halka hizmet, Hak’ka hizmettir.” Düşüncesiyle çalışıyoruz. Sunduğumuz hizmetler saymakla bitmez. Bazıları şunlardır: Öncelikle “Yüzme bilmeyen kalmasın” düşüncesiyle, tüm çocuklara yüzme öğretiyoruz. Baba-oğul, ana-kız için aylık sinema günleri, gençler arası halk oyunları, mehter takımı kurmayı düşünüyoruz. Eğitim faaliyetlerini çoğaltacağız. Diksiyon, hızlı okuma, robotik kodlama, işaret dili, resim, gitar, bağlama, ud, özel eğitime muhtaç çocuklara yüzme, İngilizce, ebru kursları, ahilik buluşmaları… KYK, İlçe Spor Müdürlüğü, Müftülük, Milli Eğitim ve diğer resmi dairelerle iş birliği yaparak, Geyve Gençlik Çalıştayı kuracağız. Özellikle Milli Eğitim Müdürlüğünden psikolojik danışman, Müftülükten manevi danışman, Gençlik ve Spor Müdürlüğünden spor uzmanı gibi destekler alarak halkımıza 7/24 hizmet etmeye devam edeceğiz. 

 

KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

-Pamukova, Arifiye, Adapazarı gibi diğer ilçelerdeki Gençlik Merkezleriyle de bağlantınız var mı?

Evet, diğer ilçelerdeki Gençlik Merkezleri ile koordineli olarak çalışıyoruz. Pamukova Gençlik Merkezi ile birlikte, üye ve gönüllü gençleri 13 Eylül’de kültür kampları kapsamında Çanakkale – Eceabat’ın tarihi yerlerini görmeleri için gönderdik. Gençler çok memnun kaldı.

 

AMACIMIZ SAĞLIKLI İNSANLAR YETİŞTİRMEKTİR

Bizim amacımız gençlere; aile ortamı gibi olan Gençlik Merkezimizde spor yapabilecekleri, ders çalışabilecekleriı ortam sunmaktır. Bağımlı olmayan kendine, ailesine, vatana, millete hayırlı ruhen ve bedenen sağlıklı insanlar yetişmesine yardımcı olmaktır. Bunun için herkesle, her kurumla istişare yapmaya kapımız ve gönlümüz açıktır.

-Bize zaman ayırdığınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

-Çalışmalarımızı, hizmetlerimizi halka duyurduğunuz için ben teşekkür ederim.

 

EBUBEKİR ÖZKAN

#geyve #genclik #merkezi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs