GEYVE’DE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlköğretim Haftasını Doğantepe Şehit Erkan Eren Ortaokulunda kutladı.

Şehit Erkan Eren Ortaokulunun salonunda 2024-2025 eğitim-öğretim yılı açılış programına Kaymakam Murat Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Şube Müdürler Ahmet Özdemir ve Remzi Şengül, okul müdürü Adem Çavdar, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve Muhtar Halit Doğan katıldı. Öğretmen Bingül Vural’ın sunduğu program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okulun müdür başyardımcısı Huriye Çavdar açılış konuşması yaptı. Öğrencilerden Ece Arslan, Caner Özen şiir okudular. Son sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan öğrencilere çiçek verdiler.

ERDEMLİ NESİLLER YETİŞTİRMELİYİZ

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: Kıymetli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrencilerim, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının öğrencilerimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Amacımız, Türkiye yüzyılı maarif modeli kapsamında değişen öğretim programları ile her gün kendini yenileyen kültürel ve tarihi mirasına sahip çıkan, erdemli, insanlığa hizmet edecek nesiller yetiştirmektir.

Her zaman beraber yürümekle onur duyduğum saygıdeğer öğretmen arkadaşlarım, Bu gün okuluna koşan yüzlerin, körpecik ve kötülüğü bilmeyen yüreklerin, yarına umut dolu bakışların sizlere emanet edildiği bilincinde olduğunuzu biliyorum. Bilim ve Teknolojinin baş döndürücü hız kazandığı günümüzde eğitim de çağın gerekleri doğrultusunda yeniden düzenlenmektedir. Çocuklarımızı, bilim ve teknolojinin bizlere sunduğu imkanlar içerisinde geleceğe hazırlayacağız. Hangi eğitim sisteminde olursak olalım öğrencilerimiz için en önemli rol modelin siz olduğunuzu asla unutmayınız. Çocuğumuz için nasıl bir öğretmen istiyorsak öyle çalışmalıyız.

Geleceğimizin teminatı Sevgili öğrencilerim; Aileleriniz ve biz öğretmenleriniz olarak sizden geleceğimiz için çok umutluyuz. İnanıyoruz ki sizler ülkemizi gelecekte muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracaksınız. Gelecekte hangi meslekte olursanız olun, ahlakı, erdemi , insanlığa faydalı olmayı temel ilkeleriniz olarak kabul ediniz. Bu ilkeler sizi her zaman başarıya götürecektir.

Sayın kaymakamımızın, belediye başkanımızın kurum ve kuruluşların eğitimin bütün süreçlerinde bizlere vermiş olduğu desteğe kurumum ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.

2024-2025 Eğitim Öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni eder, başarılı bir yıl olmasını diler hepinizi saygı ile selamlarım.

Program sonunda davetlilere velilerin hazırladığı yiyecek ikram edildi.

#geyve #ilogretim #haftasi #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs