.GEYVE SOSYAL HİZMET MERKEZİ'NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Sosyal Hizmet Merkezi müdürü Ömer Faruk Yavuz, Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler il müdür yardımcısı olunca; yerine Psikolog Ebru Çınar. müdür olarak atandı.

 

YAVUZ TEŞEKKÜR ETTİ 

Mesai arkadaşları Müdür Ömer Faruk Yavuz için uğurlanma yemeği düzenlediler. Müdür Yavuz konuyla ilgili şunları söyledi: Altı yıldır Geyve, Taraklı ve Pamukova'da bulunan şehit yakınları, gazi, kadın ve çocuklara hizmet verdik. Bundan sonraki süreçte kurumda psikolog olarak görev yapan Ebru Çınar arkadaşımız müdürlük görevine devam edecek Kendisine başarılar dilerim. Bana uğurlama yemeği düzenlediğiniz için hepinize teşekkür ederim. Hakkınızı helal ediniz.

 

EBRU ÇINAR BAŞARILAR DİLEDİ

Geyve Sosyal Hizmet Merkezi müdürü olarak atanan Ebru Çınar: " Uludağ Üniversitesi mezunuyum. Klinik Psikolog olarak yüksek lisans yaptım. . Arifiye Rehabilitasyon Merkezinde çalıştım. Kadın Konuk Evinde müdürlük yaptım. Daha sonra Geyve'ye atandım. Ben de 13 yıldır bu kurumun içindeyim. Aile ve Sosyal Hizmetler il müdür yardımcısı olarak atanan Ömer Faruk Yavuz Bey'e başarılar dilerim. Ondan devraldığım görevi layıkıyla yapmaya çalışacağım." dedi. 

 

 

 

 

 

 

ÖMER FARUK YAVUZ

EBRU ÇINAR

#geyve #soosyal #hizmet #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs