GEYVE SODAM’da ROMANLARA HİZMETTE SINIR YOK

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SODAM (Sosyal Dayanışma Merkezi)’nde Roman vatandaşlarının düzenlediği yıl sonu sergisi muhteşem idi.

 

Geyve İlçe Tarım Müdürlüğünde düzenlenen SODAM etkinliklerine İlçe Kaymakamı Murat Güven, Belediye başkanı Selçuk Yıldız, daire amirleri, Romanlar Derneği başkanı Orhan Tanyel ve çok sayıda Roman vatandaş katıldı.

Programı sunan SODAM koordinatörü Zeynep Erdoğmuş konuyla ilgili şunları söyledi: Değerli katılımcılar, Yıl sonu sergimize hoş geldiniz. Kuran Kursu öğrencilerimizin gösterisini izleyeceğiz. Dikiş kursu ve kuaförlük kursunu gezeceğiz. SODAM Kurslarına destek olan Geyve Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü, Geyve Müftülüğü, Sosyal Hizmet Merkezi ve tüm kurumlara teşekkür ederiz.

 

HİZMET BİZDEN, KATILMAK SİZDEN

Geyve Kaymakamı Murat Güven yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın on yıl önce başlattığı SODAM Projesini, Roman vatandaşlarımızın hizmetine sunmak bana nasip oldu. Amacımız 7’den 70’e bütün Roman vatandaşlarımıza psikolojik, kişisel gelişim ve mesleki yönden hizmet etmektir. Onları meslek sahibi yaparak, hayata hazırlamaktır. Hizmet bizden, bu kurslara katılıp yaşatmak sizden… Kadın- erkek demeden katılmanızı bekliyoruz.

Davetliler programı izledikten sonra çay içerken Roman vatandaşlarla sohbet ettiler.

#geyve #sodam #hizmet #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs