ÖZKAN YENİDEN REFAH BAŞKANI OLDU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Yeniden Refah Partisi Geyve İlçe Başkanlığına Murat Özkan atandı.

Yeniden Refah Partisi'nde 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde, Seçim Koordinasyon Başkanı olarak görev yapan Murat Özkan Yeniden Refah Partisi'nin Genel merkezinde yapılan törenle mazbatasını alarak, Yeniden Refah Partisi Geyve ilçe başkanı oldu.

MURAT ÖZKAN KİMDİR?

1978 Geyve doğumlu olan Murat Özkan Geyve İmam hatip Lisesi mezunudur. Geyve’de esnaflık yapmakta olup evli ve 3 çocuk babasıdır.

TEŞEKKÜR

Murat Özkan yaptığı açıklamada: “Yeniden Refah Partimizin Geyve ilçe başkanlığına Genel Merkezimiz tarafından görevlendirilmiş bulunmaktayız. Bu süreçte bizlere güvenerek desteklerini esirgemeyen başta Belediye başkanımız Sayın Selçuk Yıldız’a, il başkanımız Sayın Hidayet Kaya’ya, Belediye meclis üyelerimize ve Yeniden Refah Partisi Geyve ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetler için de önceki dönem ilçe başkanımız Memduh Sakarya’ya ve diğer başkanlarıma da teşekkür ediyorum. Partimizi Geyve’mizde iktidara taşıyan tüm halkımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Ahlaklı Belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Yıldız'ın her daim yanında olacağız ve İnşallah 2028 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde Genel başkanımız Sayın Fatih Erbakan'ı ülkemizin en genç Cumhurbaşkanı yapacağız. Tüm halkımıza sevgilerimi ve muhabbetlerimi sunuyorum.

#murat #ozkan #refah #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs