MUHTAR DOĞAN'dan TEŞEKKÜR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Doğantepe Mahallesi muhtarı Halit Doğan: "Tarımsal sulamaya önemli katkılar sağlayacak olan Doğantepe Barajının yapımını hızlandıran Sakarya milletvekilimiz Sayın murat Kaya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

 

Muhtar Halit Doğan konuyla ilgili şunları söyledi: Doğantepe Barajının yapımına 27 yıl önce başlandı fakat çeşitli nedenlerle ara verildi. AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya'nın gayretleriyle barajın yapımı hızlandı. Şu anda betonlama ve boru döşeme çalışmaları devam ediyor. Baraj bitince 5 bin 970 dekar civarındaki tarım arazisini modern bir şekilde sulanacaktır.


Gövde imalatı tamamlanma aşamasına gelen Doğantepe Barajı’nın 2024 yılı sonuna doğru su tutmaya başlaması hedefleniyor. Temelden yüksekliği 53 metre ve su depolama kapasitesi 3,29 milyon metreküp olan barajın tamamlanması ile 2024 birim fiyatları ile dekar başına yaklaşık 10 bin TL gelir artışı ve ülke ekonomisine yıllık 60 milyon TL katkı sağlanması hedefleniyor.

Bu güzel hizmetin yapımında öncülük eden Milletvekilimiz Murat Kaya başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ederiz.

 

#dogantepe #muhtar #baraj #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs