Sancak mı? İskele mi?

SANCAK MI İSKELE Mİ?

Merhabalar Sevgili GEYVEHABER okuyucuları.

 Sizlere bugün birçok insanın ve benimde aklımı kurcalayan bir konudan bahsedeceğim. Mevzuu bahis sağ sol.

Sağ; ekonomik ve sosyal açılardan geleneksel yapıyı tutan görüş anlamına gelirken, sol; sosyalizme yakın duranlar anlamına gelir.

 Gelgelelim vatan topraklarına TÜRKİYE'ye.

 TÜRKİYE'nin siyasi geçmesine döndüğümüzde kimi partiler sağcı, kimileriyse solcu olarak nitelendirmişlerdir. Aslında her şey buraya kadar tamam belki de devletin denetimi için olması gereken mevzulardır. Lakin dış kuvvetler ve içimizde bulunan kansız birtakım kesimlerin rant elde etme isteğiyle doğan iki safın birbirine düşürülmesidir.

 Yerel düşüncelerimi yazdığım kanaatindeyim, buyrun şimdi size belki de en sevmediğiniz, en sevmediğimiz bir yerden bahsedeyim. ermenistan.

 Diyeceksiniz ki şimdi ne alakaya mahsuben bunlardan bahsediyorsun. Durun hemen bir kıyasa girelim.

 Kimileri gelenekçi, üstelik doktrinci gelenekçiyken (agop agopyan), kimileri daha ılımlı ülkelerinin ihracatlarını ve gelişimini sağlamak için siyasal çalışmalarda aşırılığa kaçmayan, orta görüşü savunanlarda(Serj Sarkisyan) bulunmaktadır. Yani uzun lafın kısası ermenistanda da sağ sol var. Ama öyle bir sistem kurmuşlar ki nasıl oluyorsa dış politikada, sözde ermeni soykırımında adamlar birleşiyor, anlaşıyor.

 Fazla sinirlenmeden TÜRKİYE'ye ülkemize dönelim.

 Bizim sağ-sol ne dış politikada, ne terörle mücadelede, ne sözde ermeni soykırımında, ne de diğer ulusal konularda mutabakat sağlayabilmiş değillerdir.

 Mademki her şey TÜRKİYE için, mademki her şey GEYVE için, mademki her şey Milletimiz için, "kol kırılır yen içinde kalır." diyerek, içimizdeki rehaveti, çıkarcılığı(oportunizm) bir yana bırakıp gerçekten devletimizin bekası, milletimizin çıkarını düşünerek hareket etmeli ve her şey TÜRK MİLLETİ için, her şey TÜRK MİLLETİNE göre olarak düşünülmelidir.

 BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün de dile getirdiği gibi;

 "MEVZUUBAHİS VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR."

SEVGİ / SAYGI / ESENLİKLE...

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs