Emniyet'ten Esnafa Huzur Toplantısı

Geyve İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşlı ilçede düzenlediği huzur toplantılarına, esnaflarla devam etti.
Mustafa Hamdullah ERGİN Mustafa Hamdullah ERGİN


Geyve Emniyet Amiri Tamer Taşlı



Afişlerle olaylar anlatıldı







Geyve'li esnafların katılımı büyük




Slaytlerlede anlatım yapıldı






Geyve Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Aykan Özsarı, Geyve Emniyet Amiri Tamer Taşlı ve Geyve Belediye başkan yardımcısı Salih Etik


Geyve İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşlı ilçede düzenlediği huzur toplantılarına, esnaflarla devam etti.


Geyve İlçe Emniyet Amiri Tamer Taşlı ilçede düzenlediği huzur toplantılarına, Geyve esnafı ile devam etti. TAŞLI beraberinde Geyve ilçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Akyan ÖZSARI ve Geyve Belediye Başkan yardımcısı Salih ETİK’le beraber, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmen evi bünyesinde bulunan konferans salonunda esnaflara polisiye ve hırsızlık olayları ile ilgili detaylı bilgi verdi.


TAŞLI ‘’ Esnaf ve vatandaşlarımız şüphelendiği şahısları 155 nolu telefonu arayarak bize bildirirlerse gereken müdahaleyi anında yaparız. Kimseyi dışlamıyoruz. Vatandaşlarımızın tamamına kucak açıyoruz. Gereken tedbirleri kendileride alsınlar hırsıza davetiye çıkarmasınlar. Polis-Jandarma ve halk bir üçlü olarak çalışmak istiyoruz. Sizler bizlere yardımcı olunki biz güvenlik güçleri olarak sizlere yardımcı olalım’’ dedi.


 Daha sonra konuşan Geyve İlçe jandarma Bölük Komutanı Aykan ÖZSARI, konuşma yaparak Jandarma Bölgesinde olan olaylara anında müdahale edebilmeleri için ‘’ 5170029 ‘’ nolu telefondan Jandarmaya ihbarda bulunmalarını istiyoruz’’dedi.


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs